EUR: 323,90 Ft
CHF: 292,33 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Belföld

Így színészkedik és manipulál az MSZP-s Bangóné – videó!

Ismét egy újabb bizonyíték került elő az ellenzéki képviselők színészkedéséről, ahogyan magukat mártírnak próbálják beállítani. Bangóné éppen megrendezi a következő hazug jelenetüket, csak közben elfelejtették kikapcsolni a kamerát.

Az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó is bebizonyította, az MTVA székházában randalírozó ellenzéki képviselők csak színészkednek és provokálnak. Bangónéék elfelejtették kikapcsolni a felvételt és ismét lebuktak: így rendezték meg az összes megtévesztő, hatásvadász felvételt.

Természetesen az ostoba színjátékhoz asszisztál a teljes liberális sajtó.

NE DŐLJÜNK BE A HAZUGSÁGNAK!

Kapcsolódó Cikkek

 • Lopott videóval kampányol Kálmán Olga

  Lopott videóval kampányol Kálmán Olga

  Engedély nélkül használta fel az ATV felvételét, és ezzel törvényt sértett Kálmán Olga, az ellenzéki roncsderbi egyik főpolgármester-jelöltje – írja az Origo.

 • Drónnal mentik a bajbajutottakat

  Drónnal mentik a bajbajutottakat

  Drónflottát állítottak “hadrendbe” a Balaton partján. Az egyelőre három “minihelikopterből” álló flotta két egysége: Alfa és Bravo a bajbajutottak felderítésében nyújthat segítséget, a harmadik Charlie egy magától felfújódó mentőegységet képes ledobni a vízben.

 • Szexuális erőszakért ítélték el a zenetanárt

  Szexuális erőszakért ítélték el a zenetanárt

  Folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak miatt jogerősen hat év börtönbüntetésre ítélték a paksi pedofil zenetanárt, aki táborozás közben éjjelente, a felügyeletére bízott kislányok mellé feküdt, csókolgatta és illetlen helyen simogatta őket.