EUR: 322,30 Ft
CHF: 287,55 Ft
2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Egyéb Eger

Illatszertárrá változott a Gárdonyi Géza Színház

László Miklós háromfelvonásos vígjátékát Khell Zsolt díszletében, Harák Judit jelmezeiben Frigyesi András vitte nagy sikerrel színpadra decemberben a Gárdonyi Géza Színházban.

Virágos, gyümölcsös, fűszeres, orientális, szenvedélyes és nyugodt, pimasz és érzéki, karcos és finom, sportos, friss, puha és ölelni való illatok fogadják a betérő vevőket Hammerschmidt Miklós úr békebeli illatszertárában. A frissen fodrászolt kisasszonyok és az elegáns drogista urak helyben töltik a fogkrémes tubusokat, fegyelmezett jó modorral lesik a vevők kívánságait, szakértelemmel, egyéni kívánság szerint kimérve árulják a parfümöket.


Az illatkompozíciók felhőinek gomolygása mindenkiben felerősíti saját érzelmei kavargását is – különösen most, a történet idején, karácsony előtt egy héttel. Mint ahogy a különböző összetevők sem azonos időben párolognak, és ahogy a parfüm viselése közben is folyamatosan változik annak illata, ugyanígy hőseink érzelmeinek sűrűsödése és párolgása is meglepő viselkedésváltozásokat okoz. Feszültség, félreértés, féltékenység, megcsalás, megértés, megbánás, érzelmi válság, vágy és vigasz, gyűlölet és szerelem: fanyar illatkavalkád. Hatalmas a tét: magányosan tipródunk-e az Élet útján, vagy sikerül-e karöltve lépkedni. Szeretünk-e, szeretnek-e a szeretet ünnepén?

Kapcsolódó Cikkek

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.