2019. augusztus 17., szombat
Jácint

Egyéb IV.kerület

Ilyen idén a karácsonyi forgatag

Idén sem lehet karácsony újpesti karácsonyi vásár nélkül, amelyet az ország egyik legjobb karácsonyi vásárának  választottak. A december 24-ig tartó rendezvényen évről évre rengeteg ünnepi programot és koncertet tartanak. A kis faházak mentén végigsétálva az érdeklődők válogathatnak a finom ételekből és italokból, vásárolhatnak a különböző vásárfiákból, illetve adományozhatnak is.

Természetesen idén sem maradhatnak el a sztárfellépők koncertjei. December 15-én Heincz Gábor Biga és a Piramis zenekar, december 16-án pedig Tóth Gabi, majd Horváth Tamás lép fel. A karácsonyi vásárban nem csak a felnőtteket várják programokkal. A templomkertben idén is minden a gyerekek mesés karácsonyáról szól. Gyerekszínházzal, diavetítéssel, meseolvasással, betlehemes bábozással és játéktárral várja a kicsiket és nagyokat a Meseváros. A templomkertben egy ajándékgyűjtő ládába lehet elhelyezni a felajánlott, használt, de jó minőségű játékokat, így is támogatva az Újpesti Cseriti munkáját.

Kapcsolódó Cikkek

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Hamzáné Lakó Judit két – az idegenforgalom szempontjából fontos – szervezetet irányít Kecskeméten. Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkáraként Kecskemét és a környező települések értékeinek bemutatásáért dolgozik, a Hírös Város Turisztikai Központ szakmai vezetőjeként pedig rendezvényeket szervez a kecskemétiek és az ide látogató vendégek számára.