2019. augusztus 20., kedd
István

Külföld

Ilyen nincs! Vadiúj autókban rejtőztek a balfék migránsok – Videó!

Az illegális bevándorlók Belgiumban másztak fel egy vadonatúj Nissan gépjárműveket szállító autószállítóra. Csak később, út közben derült ki számukra, hogy a jármű észak-keleti irányban Hollandia felé viszi őket, nem pedig Franciaországba.

Ingo van Leewen, egy holland kamionsofőr nagy megdöbbenésére, amikor a migránsok észrevették, hogy rossz irányba potyáznak, kimásztak az autókból és segítségre számítva a mögöttük haladó autósnak integettek. A férfi a belga E40-es autópályán haladt, amikor ez a nem mindennapi látvány fogadta.


Egy holland lap, az AD megerősítette, hogy több migráns is tartózkodott az autókban.

A helyi Nyomozó Ügyészség közleményében azt mondta, tisztában vannak a hasonló esetekkel, mikor migránsok kamionokra és más járművekre felmásznak, felkapaszkodnak, hogy az Egyesült Királyságba jussanak. Szerintük ezek teljesen fölösleges és veszélyes akciók, hisz az hajókra szállás előtt minden járművet ellenőriznek.

Belgium évek óta a migráns potyautasok kedvenc helyének számít, sokat rejtőznek autópályák vagy benzinkutak mellett a megfelelő szállítóeszközre várva.

Egy holland szállítmányozási vállalat figyelmeztette munkavállalóit, hogy ne álljanak meg Belgiumban, mert a kevés biztonságos hely miatt a migránsok felkapaszkodhatnak a kamionokra vagy akár megtámadhatják a sofőröket.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek