2019. április 23., kedd
Béla

Egyéb III.kerület

Ingyenes korizás

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata idén is megrendezi a már hagyományos Advent Óbudán programsorozatát.

A hazai karácsonyi vásárok sorában az elmúlt években a legcsaládiasabb jelzőt kiérdemelt rendezvényt ebben az évben is a hagyománytisztelet jellemzi. Minőségi és tartalmas zenei kínálat, igényes kézműves termékek, a Fő téren és a Csobánka téren pedig ingyenes jégpályák várják a látogatókat.

De jó, hogy megint csúszkálhatunk!
Óbuda, Fő tér
( Fotó: Sáfár Tibor)

Óbudán ingyenes a jégpálya használat
( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

 • A húsvét még ma is üzenettel bír

  A húsvét még ma is üzenettel bír

  Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.

 • Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  A budapesti behajtási díjról, amit még a Demszky Gábor-féle városvezetés önként vállalt be a 4-es metró megépítésért, egy tíz évvel ezelőtti európai bizottsági határozat és egy érvényes szerződés rendelkezik, azt nem a főváros akarja mindenáron bevezetni – mondta a főpolgármester csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.