EUR: 322,25 Ft
CHF: 287,18 Ft
2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Sport

Iniesta: Nem kommentálom Pelé szavait

Mivel a japán labdarúgó-bajnokság elsőosztályú küzdelmei véget értek, Andrés Iniesta a Vissel Kobe középpályása visszatért korábbi sikerei helyszínére, Barcelonába. A világ- és Európa-bajnok futballista első útja a Barca edzőközpontjába vezetett, ahol barátaival találkozott.

Sok Barcelona szurkoló szerette volna, ha Andrés Iniesta a katalán klubból vonul vissza. Sajnos a sors úgy hozta, hogy nyáron Japánba igazolt, ám most visszatért oda, ahonnan indult. Iniesta a Barca edzőközpontjában tett látogatása során futott össze többek között Lionel Messivel, Ivan Rakitic-csal és Jordi Albával is. A klub az Instagram-oldalán tett közzé egy videót a megható találkozóról.


View this post on Instagram

Friends will be friends 🔵🔴

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona) on

Bár a japán bajnokság véget ért és a Vissel Kobe a tizedik helyen zárta a pontvadászatot, Iniesta nem lazíthat, hiszen több marketingfeladatot is el kell látnia. A 34 éves legenda egy rendezvényen beszélt Lionel Messiről és Ousmane Dembéléről, aki folyamatosan elkésik az edzésekről.

EPA/STR EDITORIAL USE ONLY/NO ARCHIVE/JAPAN OUT

– Nagyon nehezen tudok véleményt mondani erről, hiszen már nem a Barcelonában futballozom. Szükség van szabályokra és a játékosoknak tudniuk kell, hogy mik a kötelezettségeik. Ha ezeket nem tartják be, a klubnak és a csapattársaknak kell megoldást találniuk a problémákra. Dembélé még fiatal, de ennek ellenére meghatározó futballistája a Barcának, szerintem csak időre van szüksége és minden megoldódik – vélekedett.


Múlthéten Pelé csúnyán beleszállt Lionel Messibe. A brazil legenda azt találta mondani, hogy az argentin zseni egy „egylábas futballista, csak egy cselt ismer, és a fejjátéka sem az igazi”. Iniesta kiállt Messiért.

– Nem szeretném kommentálni Pelé szavait. Messi a történelem legjobb futballistája, csak meg kell nézni a rekordjait és a számokat, amiket produkált. Soha nem láttam hozzá hasonló futballistát és minden szezonban lenyűgöz. Az, hogy csak ötödik lett az Aranylabda szavazáson nem egy sértés, de számomra ő a legjobb. Egyébként Modricnak csak gratulálni tudok az elismerésért, hiszen kiváló idénye volt – mondta Iniesta.

Kapcsolódó Cikkek