EUR: 323,41 Ft
CHF: 290,77 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Belföld

Ismét élő adásban provokált a jobbikos – Videó!

Jakab Péter a Jobbik szóvivője ismét lejáratta magát élő adásban, ezúttal a Hír TV Magyarország Élőben szerdai adásában. A politikus hosszú perceken keresztül szidalmazta Orbán Viktort, az őt vendégül látó tv-t és a műsorvezetőt is.

Jakab fejében egy furcsa képzavar jöhetett létre, ugyanis azt hitte, ha a kamerába néz akkor Orbán Viktornak beszél. Szentesi Zöldi László műsorvezető szinte szóhoz sem tudott jutni mindaddig, amíg a politikus a saját igazát erőltetve el nem mondhatta a kamerába a miniszterelnöknek címzett követeléseit.


A politikus azzal indokolta viselkedését, hogy ő most közfeladatot lát el, majd degradálóan közölte Szentesivel, hogy nem tudja, hogy hívják őt. Ekkor  a műsorvezető átvette volna a szót Jakabtól, aki azonban még azt sem hagyta neki, hogy ismét bemutatkozzon. Szentesi nem sokkal ezután megkérte a jobbikost, hogy legyen már kedves befejezni ezt az egy személyes showműsort, amit már korábban is láthattak tőle az Echo TV nézői.

Jakab egy perc után a kamerába nézett és elkezdett Orbán Viktorhoz beszélni. Majd Szentesi felvilágosította, hogy nem Orbán Viktorhoz beszél, hanem egy kamerába a Hír TV nézőihez. A kutyamenhelyek őrangyala azonban tudomást sem vett erről a tényről, és folytatta tovább a monológját, mire Szentesi a következőt mondta: „Engedje meg hogy közbevágjak, mert a miniszterelnök most kapcsolt át az ATV-re, mert még ott is jobb a műsor, mint nálunk, jelenleg”.


 

A Jobbik szóvivőjének nem ez volt az első alakítása, amikor a műsort és a nézőket semmibe véve erőszakosan a saját véleményét hajtja, ugyanis korábban az Echo TV Napi Aktuális című műsorában címzett üzenetet Bayer Zsoltnak. Úgy tűnik Jakab egyfajta üzenőfalnak éli meg az élő műsorokba történő meghívásait, hiszen se a környezetre se a műsorvezetőre sőt még témára sincs tekintettel.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek