EUR: 346,40 Ft
CHF: 321,84 Ft
2020. augusztus 15., szombat
Mária

Extra

Jáksó László újra szerelmes

Titokzatos hölgyet szeret Jáksó László, aki állítja, új párja miatt változott meg az élete, és úgy érzi magát, mintha kicserélték volna. Ledobott húsz kilót, fülig szerelmes, életmódot váltott, és életében először várja a karácsonyt.

Fotó: Cser Dániel

– Ha néhány évvel ezelőtt valaki azt mondja nekem, hogy várni fogom a karácsonyt, és csillogó égősorral díszítem ki a lakást, az arcába nevettem volna – kezdte a Lokálnak mosolyogva Jáksó László, aki a tizennegyedik MikulásGyár megnyitójának házigazdája volt. – Korábban egyszerűen nem éreztem szükségét annak, hogy készüljek a karácsonyra, idén azonban a párom mindent felülírt. Neki ez fontos, és miatta ma már nekem is – mondta nevetve a showman, aki lapunknak elmesélte: egy éve boldog párkapcsolatban él. Szerelme nem a médiában dolgozik, így kilétét sem szeretné felfedni. Azt azonban örömmel újságolta, hogy már második karácsonyát tölti együtt kedvesével.


– Kiegyensúlyozottnak érzem magam, és talán a helyemet is megtaláltam végre, amiben szerintem neki is szerepe van. Az idei azonban tulajdonképpen már a második közös karácsonyunk a párommal, egy éve vagyunk együtt, de mivel nemrég ünnepeltük az első évfordulónkat, papírforma szerint a tavalyi karácsony volt az első közös ünnep. Az idei azonban sokkal különlegesebb, hiszen ez már egy közösen eltöltött év után az első. A díszeket is együtt tesszük ki, teljes lesz a karácsonyi pompa a lakásban – mondta vidáman Jáksó, aki együtt is él új szerelmével.

A showman egyébként párja miatt vette rá magát az életmódváltásra és a sportra is. – Sokan kérdezik, hogy miért vagyok ilyen vékony. Ki kell ábrándítsak mindenkit, nincs nagy titkom, csak igyekszem sokat mozogni. A párom vitt bele ebbe is, ő nagyon sokat fut. Erre mondjuk nem tudott rávenni, én csak távolról integetek neki – tette hozzá nevetve. – De ezzel felhívta a figyelmemet, hogy többször kell kimozdulni, biciklizek és sétálok. Ami viszont a legfontosabb, hogy leszámoltam az éjszakai nassolással, és abban a pillanatban elkezdtem fogyni. Este tíz körül lefekszem és reggel hatkor kelek, így nem járok rá éjszaka a hűtőre, mert éppen alszom – mondta Jáksó, aki közel húsz kilótól szabadult meg két év alatt.


Jáksó László Fotó: Gazdag ÉVA

Jáksó is adakozik
Szeretem a jótékonysági akciókat, mert szerintem fontos ügy mellé áll, aki rászorulókon segít. Magam is hoztam a MikulásGyárba néhány dolgot, amire a legnagyobb szükség lehet. Sót, tésztát és tartós élelmiszert, de tervezünk a párommal ruhákat is ajándékozni, valamint a gyerekeknek néhány játékot és könyvet is.

Jáksó László Fotó: Gazdag ÉVA

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek