2020. január 20., hétfő
Fábián, Sebestyén

Egyéb Debrecen

Jelentős szakmai siker a díj

Az év applikációja lett a Debreceni Programok. Olyan szakmai siker ez, amely a mai kor követelményeinek megfelelő szinten is elismerésre méltó, hiszen a Magyar Marketing Szövetség a Visit Debrecen mobiltelefonos szolgáltatását találta 2018-ban a legjobbnak.

Gyors, informatív applikációkon keresztül nemcsak a kulturális események között vezeti a felhasználót, de a netes kalandozás során válogathatunk az éttermek, bárok és szállások szolgáltatásai között is.


Az év applikációja a Debreceni Programok

– Fontos visszajelzés számunkra, hogy jó úton járunk Debrecen turisztikai információs fejlesztésében – mondta a díj kapcsán Széles Diána alpolgármester, és így összegezte: Debrecen nemcsak az év applikációja díjat nyerte el idén, hanem – immáron ötödik alkalommal – az Internetes Kultúra Fővárosa vándordíjat is megkapta. Az, hogy Debrecen 2018-ban ismét ebben az elismerésben részesült, megerősítést jelent abban, hogy a városban innovatív és értékteremtő IT-cégek működnek, amelyek hozzájárulnak a város dinamikus gazdasági fejlődéséhez, a helyi online kultúra magas minőségéhez.

Széles Diána és Gődény Gábor a sajtótájékoztatón

A Debreceni Programok applikáció idén augusztusban, a debreceni virágkarnevál előtt jelent meg. A szezonban nagyon sok debreceni és a városba látogató turista töltötte le. – A cél, hogy kiadványainkkal, a köztéri digitális információs kijelzőkkel és az applikációval a lehető leggyorsabban a lehető legbővebb információt nyújtsuk az érdeklődőknek – fogalmazott Gődény Gábor, a VisitDebrecen divízióvezetője.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.

 • Nem hiteles, ha a baloldali többség vizsgálja a Lackner-féle korrupciós botrányt

  Nem hiteles, ha a baloldali többség vizsgálja a Lackner-féle korrupciós botrányt

  Ha igazak Lackner Csaba hangfelvételeken elhangzott állításai, mindenkinek távoznia kell a közéletből, aki érintett Kispest valaha volt legnagyobb korrupciós botrányában a Fidesz-KDNP szerint. Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő hangsúlyozta: a kormánypárti képviselők részt vesznek az önkormányzati tényfeltáró bizottság munkájában, de azt aggályosnak tartja, hogy az a baloldali összefogás alkotja a többséget, amelynek tagjaira Lackner Csaba terhelő állításokat fogalmazott meg.