2019. április 23., kedd
Béla

Egyéb Debrecen

Jelentős szakmai siker a díj

Az év applikációja lett a Debreceni Programok. Olyan szakmai siker ez, amely a mai kor követelményeinek megfelelő szinten is elismerésre méltó, hiszen a Magyar Marketing Szövetség a Visit Debrecen mobiltelefonos szolgáltatását találta 2018-ban a legjobbnak.

Gyors, informatív applikációkon keresztül nemcsak a kulturális események között vezeti a felhasználót, de a netes kalandozás során válogathatunk az éttermek, bárok és szállások szolgáltatásai között is.


Az év applikációja a Debreceni Programok

– Fontos visszajelzés számunkra, hogy jó úton járunk Debrecen turisztikai információs fejlesztésében – mondta a díj kapcsán Széles Diána alpolgármester, és így összegezte: Debrecen nemcsak az év applikációja díjat nyerte el idén, hanem – immáron ötödik alkalommal – az Internetes Kultúra Fővárosa vándordíjat is megkapta. Az, hogy Debrecen 2018-ban ismét ebben az elismerésben részesült, megerősítést jelent abban, hogy a városban innovatív és értékteremtő IT-cégek működnek, amelyek hozzájárulnak a város dinamikus gazdasági fejlődéséhez, a helyi online kultúra magas minőségéhez.

Széles Diána és Gődény Gábor a sajtótájékoztatón

A Debreceni Programok applikáció idén augusztusban, a debreceni virágkarnevál előtt jelent meg. A szezonban nagyon sok debreceni és a városba látogató turista töltötte le. – A cél, hogy kiadványainkkal, a köztéri digitális információs kijelzőkkel és az applikációval a lehető leggyorsabban a lehető legbővebb információt nyújtsuk az érdeklődőknek – fogalmazott Gődény Gábor, a VisitDebrecen divízióvezetője.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

 • A húsvét még ma is üzenettel bír

  A húsvét még ma is üzenettel bír

  Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.

 • Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  A budapesti behajtási díjról, amit még a Demszky Gábor-féle városvezetés önként vállalt be a 4-es metró megépítésért, egy tíz évvel ezelőtti európai bizottsági határozat és egy érvényes szerződés rendelkezik, azt nem a főváros akarja mindenáron bevezetni – mondta a főpolgármester csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.