EUR: 320,27 Ft
CHF: 280,14 Ft
2019. április 23., kedd
Béla

Egyéb XI.kerület XII.kerület

Jelnyelvi játszótér lesz az összefogásból

Több mint kétmillió forint gyűlt össze a Fiatal Családosok Klubja által meghirdetett, és további 30 családszervezet csatlakozásával tartott Családszervezetek III. Adventi Jótékonysági Vásárán advent első hétvégéjén.

Király Nóra, a Ficsak alapítója elmondta, az adomány a Jel Alapítvány segítségével a siket és nagyothalló gyermekeket, a Jelnyelvi Játszótér programot fogja segíteni.


– Köszönöm mindenkinek, aki részese volt ennek a fantasztikus összefogásnak, és köszönöm a sok beszámolót, riportot is a médiának, amivel hírét vitték az összefogásnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

 • A húsvét még ma is üzenettel bír

  A húsvét még ma is üzenettel bír

  Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.

 • Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  A budapesti behajtási díjról, amit még a Demszky Gábor-féle városvezetés önként vállalt be a 4-es metró megépítésért, egy tíz évvel ezelőtti európai bizottsági határozat és egy érvényes szerződés rendelkezik, azt nem a főváros akarja mindenáron bevezetni – mondta a főpolgármester csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.