EUR: 337,29 Ft
CHF: 315,56 Ft
2020. január 28., kedd
Károly, Karola

Egyéb IV.kerület

Jótékonykodnak az újpesti focisták

Az Újpest NB I-es futballcsapatánál már hagyomány, hogy karácsony közeledtével összefog az Újpest-család: szebbé teszik azok ünnepét, akiknek nélkülözniük kell a hétköznapokban. A korábbi évek hagyományát folytatva a klub ebben az évben is jótékonysági gyűjtést szervez a rászorulóknak.

A klub várja a szurkolók felajánlásait is

Idén a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei községet, Csengert választották, ahol biztosan jó hasznát veszik majd a felajánlott adományoknak. A Csengeren élő gyermekek és felnőttek részére új vagy használt, de még jó állapotban lévő játékokat, könyveket, ruhákat, valamint tartós élelmiszereket várnak felajánlásra.

Mint az az ujpestfc.hu-n megjelent tájékoztatóból kiderül, a szurkolók december 14-éig a Szusza Ferenc Stadion recepcióján minden hétköznap reggel 8 és este 19 óra között adhatják le a felajánlásokat. Van lehetőség ajándékokat vinni a Tara Meditációs Központ és Közösség épületébe is, a központ által tartott foglalkozások ideje alatt vagy a velük előre egyeztetett időpontban.


Az összegyűlt felajánlásokat a klub játékosai december 17-én  személyesen viszik el a településre. Az adományokat a csengeri sportcsarnokban adják át, ahol meleg ételt is osztanak a rászorulóknak.

Kapcsolódó Cikkek