EUR: 322,63 Ft
CHF: 288,36 Ft
2019. június 18., kedd
Arnold, Levente

Külföld

Így imbolyogta végig az évet Juncker – Videó!

Jean Claude Juncker az Európai Bizottság elnöke rendszeresen hozza magát és másokat kínos helyzetbe botrányos, zavarba ejtő és olykor nevetséges viselkedésével. Most összegyűjtöttük ezeket a vezetőhöz egyáltalán nem méltó pillanatokat.

2017-ben Rómában találkozott az akkori olasz miniszterelnökkel, Paolo Gentilonival találkozott Rómában, ahol még az őt szállító autóból is csak nehezen tudott kiszállni, és alig bírt odasétálni a fogadására érkezettekhez, hogy üdvözölje őket. A felvételen látható, hogy kifejezetten megörült a piros szőnyegnek, még látványosan rá is kérdezett, hogy azon kell-e végig mennie.


Még júniusban történt, hogy az Európai Bizottság elnöke Dublinba látogatott, ahol egy a brexittel kapcsolatos tárgyaláson vett részt. Azonban a köszöntőjében abszolút oda nem vágó módon arról kezdett el beszélni, hogy problémák vannak a hátával és, hogy ő nem szokott részeg lenni.

Júliusban a NATO-csúcs gálavacsora előtti közös ünneplés végén nem tudott egyedül felmenni a színpadra vezető lépcsőn.


Helsinkiben, az Európai Néppárt kongresszusán is hozta a szokásos formáját Jean-Claude Juncker. Az Európai Bizottság elnöke zavart állapotban csókolgatta Orbán Viktort, aki kénytelen volt megtámasztani és egy ajtót is kinyitni a politikusnak, mert az képtelen volt rá.

A migráció és a brexit a legfontosabb témái a december 19.-én kezdődött háromnapos brüsszeli EU-csúcsnak, ahol Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének, úgy tűnik, újra kiújult az isiásza. Egy videófelvétel tanúsága szerint Angela Merkel német kancellár társaságában dülöngélve üdvözölte Emmanuel Macron francia elnököt, akit fejbe csapott egy papírköteggel, majd hatalmas puszit adott az arcára.

A rengeteg esetet látva felmerül a kérdés, hogy alkalmas-e egy ilyen ember az Európai Bizottság vezető szerepének betöltésére.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek