2019. június 20., csütörtök
Rafael

Külföld

Karácsony, kicsit másképpen – Fotók!

Biztos sokan eljátszottak már a gondolattal, hogy milyen lehet az, ha egy olyan országban töltjük a karácsonyt, ahol a dermesztő mínuszok, a süvítő szél és a szakadó hó helyett napsütés, tengerpart, zöldellő pázsit és ezer színben pompázó virágok színesítik az ünnepek ünnepét.

Nos, ha csak virtuálisan is, de tettünk egy körutazást azokban a mediterrán országokban, ahol a klíma miatt nem sűrűn esik hó decemberben (sem), a hőmérő higanyszála pedig csak az éjszakai órákban esik harminc fok alá. Képes összeállításunk következik Ausztráliából, Indiából, Afrikából, Ázsiából, Indonéziából, de az Amerikai Egyesült Államok egyik exklávé tagállamából, Hawaii-ról is hoztunk fotókat.


Kapcsolódó Cikkek

  • Novák Katalin: A magyarok és a németek szövetségesek

    Novák Katalin: A magyarok és a németek szövetségesek

    A magyarok és a németek között szövetség köttetett harminc évvel ezelőtt a határnyitáskor és a berlini fal leomlásakor – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten, a Magyar-Német Ifjúságért Egyesület (Jugendwerk) új irodájának megnyitóján.

  • Visszatért a farkas Hollandiába

    Visszatért a farkas Hollandiába

    Visszatért a farkas Hollandiába két évszázaddal az után, hogy a vadászat miatt kihalt a faj a térségben – közölték csütörtökön holland illetékesek.