EUR: 323,95 Ft
CHF: 292,31 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Extra

Keserű könnyek: Sztárszakítások éve volt 2018

Az idei év nem kedvezett a sztárszerelmeknek, sokan több éves kapcsolatot bontottak fel hol békésen, hol viharos körülmények között. Összegyűjtöttük azokat a szakításokat, amitől 2018 igazán hangos volt.

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor: 12 év együtt
– Ilyen döntések nyilván nem egyik napról a másikra születnek és ha van gyerek, akkor pláne nem – kezdte a Lokálnak októberben Várkonyi Andrea, aki nyáron szakított Bochkor Gáborral. Tizenkét évig voltak együtt, kislányuk, Nóri már 11 éves.
– Nem fér bele, hogy a gyerekem apjáról bármiféle rosszat mondjak és nem is fogok. Őszintén mondom, hogy én még mindig szeretem őt, mint embert. Már nem új a helyzet nekem, ugyanis hónapokkal ezelőtt szakítottam és költöztem el és talán pont ezért úgy érzem, hogy a neheze már lezajlott. Igyekszünk kialakítani mindent úgy Nórival, ahogy az a legjobb, mert nekem ő a legfontosabb. Szeretném, ha nyugodt élete lenne, már olvas ő is és a korosztálya is, a saját eszközeimmel próbálom ennek az egésznek nem kitenni. Az is természetes, hogy nem szidjuk egymást Gáborral, azt hiszem, nem lehet olyan helyzet semmilyen körülmények között, hogy az egyik szülő a másikat szidja a gyereknek – magyarázta Andi, aki azt is őszintén bevallotta, hogy a szakítás után az sem segít, hogy pszichológus végzettsége van. Bochkor pedig arról beszélt a Blikknek, hogy nem akarta, hogy szétessen a családja.
“Megpróbáltam megérteni, mi történik Andival, mi történik velünk. Felfedezni a hibákat, rájönni, melyek voltak azok, amiket én követtem el, megtalálni, hol van az én felelősségem, és hogy mit tudnék tenni, hogy normalizálódjon a kapcsolatunk. Semmiképpen nem akartam, hogy szétessen a családom!”


Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor fotó: Facebook

Gregor Bernadett és Szarvas Attila: 5 év együtt
Gregor Bernadett negyedik férje, Szarvas Attila októberben a közösségi oldalon jelentette be, hogy vége a házasságuknak. „ (…) Közös megegyezéssel véget ért a Gregor Bernadettel kötött házasságom. Nincs miért, nincs harag, nincs harmadik fél! Csak a szeretet, és a szép emlékek maradnak. Mindent megpróbáltunk, de be kellett látnunk, hogy ez a közös utazás itt véget ért. (…)” – írta a színész. A pár negyedik házassági évfordulója augusztusban volt, korábban közös babát is terveztek, Berni pedig idén májusban még a boldogságáról nyilatkozott. „Soha nem éreztem magam ilyen kiegyensúlyozottnak, mint az elmúlt négy évben. Voltak rossz kapcsolataim, amikért hiába küzdöttem, nem működtek. Aztán jött Attila, és ő kárpótolt azokért az évekért” – mondta a Ripostnak.

Gregor Bernadett

Pintér Tibor és Frida: 1 év együtt
Pintér Tibor novemberben szakított 23 évvel fiatalabb barátnőjével, Fridával. A szétválás nem okozott óriási meglepetést, mert a pár nagyon sokat civódott egymással. Előfordult, hogy Frida élő adásban nevezte hülye f*sznak a színészt, máskor pedig Pintér beszélt nem túl hízelgően a szerelméről. A szakítás okairól Pintér aztán így beszélt a Borsnak:
“Fridi egy tüneményes csiszolatlan gyémánt, ám igen lobbanékony és hirtelen természetű. Ezt már az elejétől kezdve éreztem, de gondoltam, egy 20 éves fiatal lánynak csak pici időre van szüksége és összeszokunk. A kisebb kirohanásai­val azonban már egyre nehezebben tudtam azonosulni, a nyilvános veszekedések sokat kivettek belőlem, az állandó harc pedig megölte a szenvedélyt. Fridi egy igazi kincs, és pár év múlva valaki nagyon boldog lesz mellette, de én nem szeretném csiszolgatni tovább ezt a gyémántot, hiszen apa vagyok, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, több tucat mű­vészért és jószágért tartozom felelősséggel (…) A legbátrabb párosért kapott tízmilliós fődíjunk felét neki adtam, továbbá közösen néztünk neki albérletet, amiben anyagilag is segítem, nem beszélve az önálló élete elindulásáról. Nem égetek fel minden hidat!” – tette hozzá.


Pintér Tibor és Frida

Ábel Anita és Krisztián: 16 év együtt
Tizenhat együtt töltött év döntött úgy Ábel Anita és a férje, Krisztián, hogy elválnak. A műsorvezető kezdeményezte a szakítást, és már be is adták a válási papírokat.
“Krisztián tavaly javasolta, hogy menjünk el párterápiára. Akkor azt mondtam, hogy nincs szükségünk rá, meg tudjuk oldani magunk is a gondjainkat. Most már belátom, tévedtem” – mondta korábban a Best magazinnak Ábel Anita. A műsorvezető és exe két-három évvel ezelőtt szembesült azzal, hogy valami nem stimmel a kapcsolatukkal.
“Sajnos tudomásul kell venni, hogy vannak dolgok, amiknek lejár az idejük. Ilyen a mi házasságunk is. (…) Krisztián velem ellentétben nehezebben viseli a változásokat, és emiatt egyre több volt közöttünk a vita, és egyre kevesebb a boldog perc. (…) Túl fiatal vagyok még ahhoz, hogy a legjobb barátommal éljek együtt” – magyarázta Anita, aki a volt párjával közösen mondta el a kislányuknak, Lucának hogy elválnak.
“Krisztián nagyszerű ember és remek édesapa. (…) Luca akkor megy hozzá, amikor csak szeretne, úgyhogy nem lesz hétvégi apuka. – mesélte a műsorvezető, aki azt is kihangsúlyozta, hogy nem egy harmadik miatt ért véget a házassága.
“Egy életünk van, és bizony kell bátor döntéseket hoznunk. Ez a mostani is egy ilyen. Hiszem, hogy jobb lesz neki és nekem is” – tette hozzá.

Ábel Anita Fotó: Lokál

Osvárt Andrea és Robertó: 2 év együtt
Osvárt Andrea augusztus közepén árulta el, hogy szakított olasz-magyar szerelmével, Robertóval. A 39 éves sztár még nem tette túl magát azon, hogy elváltak útjaik – mesélte a Best magazinnak.
– Még tart a gyász. Annyira ezért nem vészes a helyzet, sokkal jobban vagyok. Egyébként rosszabb állapotban voltam, amikor a kapcsolatunkon már érezhető volt, hogy kisiklott. Nyolc hónapig gondolkodtam… Ennyi idő kellett, míg eljutottam a döntésig, pedig minden másban elég határozott vagyok. De ebben nem, mert érzelmileg befolyásolva voltam, és inkább hazudtam magamnak sokáig, amíg végre kimondtam, hogy nem megy. (…) Vigyázni kell, mert nem szabad a potenciálba beleesni! Benne megvolt a lehetőség, hogy ő legyen a férjem, de nem tudja elvágni az anyukájától a köldökzsinórt… A szakítás után minden kapcsolatot megszüntettem, mert nekem így könnyebb és kicsit gyorsabb is feldolgozni, mintha állandóan látnám itt-ott a telefonomon – vallotta be a hetilapnak.

Osvárt Andrea fotó: Profimedia

Rippel Feri és Viki: 9 hónap együtt
Kilenc hónap után szakított Rippel Feri és 26 évvel fiatalabb barátnője, Viki. Az artista azonban nem szomorkodik, élvezi szingliélete minden egyes percét, hiszen még számos új kihívás vár rá az év hátralévő részében. A 47 éves sztár úgy véli, rengeteg mindent köszönhet a sportnak, többek közt előző párját, Vikit is.
– Biztos vagyok benne, ha nem lenne ilyen egészséges a testem és a lelkem, és nem tartanám magam ilyen jól, akkor anno Vikinek sem kellettem volna. Kilenc hónapig tartott a szerelmünk, de nem titok, hogy én nagyon kemény tempót diktálok, amivel nehéz lépést tartani. Vikinek ez egyébként egész jól sikerült, felvette a lendületemet, de a távolság így is közénk állt. Ő Szegeden volt, én Budapesten, és egy idő után egyre ritkábban tudtunk időt szakítani egymásra, a saját életét viszont egyikünk sem akarta feladni. Szép lassan eltávolodtunk egymástól, majd normális keretek között megbeszéltük, hogy az lesz a legjobb, ha befejezzük – árulta el az artista a Lokálnak.

Rippel Feri
Fotó: Mészáros Diána

Dobrády Ákos és Iszak Eszti: 7 év együtt
Iszak Eszti és az énekes Dobrády Ákos kapcsolata hét évvel ezelőtt kezdődött, az évek alatt többször szakítottak, majd újra összejöttek. Eljegyzés is volt, de a rajongók hiába vártak az esküvőre.
“Évek óta következetesen nem nyilatkozom sehol a magánéletemről, de most szeretnék megelőzni minden találgatást és félinformációt. Véglegesen lezárult életem egy meghatározó szakasza. Nem volt könnyű meghozni a döntést, de néhány hete lezártam a hétéves kapcsolatomat. A jövőben szeretnék önmagamra, a munkáimra, a családomra és a barátaimra koncentrálni” – nyilatkozta novemberben a Blikknek a modell.

Dobrády Ákos (Fotó: Máté Krisztián)

Hosszú Katinka és Shane: 10 év együtt
A szakítás híre valójában nem volt meglepő. 2017 végén írtak először arról a lapok, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup házassága válságba került. Állítólag ekkor már a karácsonyt is külön töltötték, és Katinka a jegygyűrűjét sem horda tovább. Shane azonban láthatóan nem adta fel, érzelmes üzeneteket posztolt a közösségi oldalára, és egy-egy kiírásból úgy tűnt, mintha Katinkának üzenne.
„Eső nélkül semmi sem nő, tanulj hát az életed viharaiból” – írta Tusup. Előtte pedig megható szerelmes üzenetet fogalmazott meg a feleségének: „Megváltoztattad az életem anélkül, hogy megpróbáltad volna, és nem hiszem, hogy valaha is el tudnám mondani, milyen sokat jelent ez nekem. El sem tudom képzelni, milyen lenne, ha nem találkoztunk volna.”
Januárban külön mentek az Év sportolója gálájára. Tusup lett az év edzője, és mindenki legnagyobb meglepetésére magyarul mondott beszédet és kért bocsánatot, ezek után pedig próbált mindent megtenni azért, hogy visszaszerezze a bizalmat. Meg is lett az eredménye, márciusban Katinka egy mosolygós közös képet osztott meg Tusuppal: „Te és én a világ ellen.” Úgy tűnt, a viharfelhők eloszlottak, és a pár újra egymásra talált. De a boldogság nem tartott sokáig. Miután Katinka közleményben tudatta, hogy véget ért a kapcsolatuk, Shane egy hosszú levélben mindent borított. Azt írta, hogy az úszónő által említett „személyes okok” valójában a megcsalást takarják.

Katinka és Shane kapcsolatának kronológiája
– 2007-ben ismerkedtek meg az egyetemen.
– 2012-ben, Katinka londoni olimpiai csalódásai után Shane az edzője lett.
– 2013-ban a Seychelle-szigeteken házasodtak össze. Edzőként új edzésmódszerrel feszegette Katinka határait, növelte a sportban elengedhetetlen tűrésküszöbét, így javította eredményességét, s belevágtak egy nyolcállomásos kupasorozatba, aminek köszönhetően folyamatos versenyzés közben edzettek.
– 2017 végén írtak először a lapok arról, hogy gondok vannak a pár házasságában.
– 2018 májusában Hosszú Katinka közleményben tudatta, hogy nem tudják megmenteni a házasságukat, erre Tusup levelet írt arról, hogy Katinka megcsalta őt.

Hosszú Katinka – fotó: Cser Dániel

Pély Barna és Galambos Dorina: 15 év együtt
Pély Barnabás május végén egy közleményben tudatta, hogy négyévnyi házasság után szétválnak útjaik Galambos Dorinával. A pár találkozásának egyébként az egész ország szemtanúja lehetett 2003-ban, ugyanis a Megasztár első szériájának idején látták meg egymást először. Pély zsűritag volt, Dorina pedig versenyző. Zenészbarátaik szerint a túl sok munka tette tönkre a kapcsolatukat. A lapok arról is írtak, hogy Pély már korábban regisztrált egy társkereső oldalra, de a zenész menedzsere szerint csak viccből, mert elvesztett egy fogadást.

Augusztusban Pachmann Péter vallott arról, hogy harmadszor is válik 
“Fontos hangsúlyozni, hogy egyikünk életében sincsen egy „másik valaki”, tehát maga a döntés teljesen racionális alapon született meg” – nyilatkozta a tévés és arról beszélt a Blikknek, hogy most közös kislányuk nyugalma a legfontosabb.
“Mindenki azt szokta mondani, hogy szeretetben és barátságban válik, nálunk ez valóban így van. Nem is lehetne máshogy, hiszen Anna kislányunk érdekében mindig is szövetségesek maradunk, mint szülők. A szövetséget pedig legjobb, ha barátként köti meg az ember. Természetesen a kislányunkat közösen neveljük, és törekszünk arra, hogy a jelenlegi helyzetből semmit vagy legalábbis a lehető legkevesebbet érezze meg” – mondta.

Pachmann Péter fotó: TV2

+1 Kakukktojás:
Majka és Curtis
Bár sok volt idén a szakítás vagy a válás, de legdurvább szétválást mégis Majka és Curtis hozta. A rapperek évek óta együtt zenéltek, mígnem Majka mindent borított. Majka az Indexnek adott egyórás interjúban fejtette ki, hogy pontosan mi vezetett oda, hogy valószínűleg soha többet nem állnak már együtt színpadra Curtissel. Majka szerint már öt éve vannak problémák, de három éve volt az a pont, amikor már ő is azt érezte, hogy ezt a helyzetet meg kell oldani.
“Volt Kistarcsán egy bulink, ezelőtt három évvel. Amit hamarabb abba kellett hagyni. Mert Atika mindamellett, hogy szanaszét volt, még ivott is. Nem akartam, hogy mémmé váljunk az interneten, és ott volt egy nagyon-nagy veszekedésünk, ami majdnem tettlegességig fajult. Nekiugrottam, hogy hogy a p*csába képzeli ezt. Volt egy pár napos szünet és akkor kezdtem el azon gondolkozni, hogy valahogy ezt meg kell oldani” – magyarázta a műsorvezető, akinek “százmilliószor” megígérte Curtis, hogy nem lesz többet baj, de egyre több bulit mondott le. Majka azonban próbált segíteni.
“Elvittem Csernushoz, egy olyan beszélgetésen vettünk részt, ahol minden percben úgy éreztem, hogy meg kell fognom Attilát, hogy ne legyen verekedés a vége” – tette hozzá Majka, akinél a legutóbbi szegedi fellépés előtt szakadt el végleg a cérna. Akkor jelentette be a színpadon, hogy a drog miatt elvesztette Curtist. A buli előtt Curtis egyszerűen elszaladt, és nem volt hajlandó felmenni a színpadra.
“Kihívtam rá a mentőt. Mondtam neki, szállj ki, bemegyünk, jön egy doki, ad egy injekciót, és megcsináljuk ezt a bulit. Mondtam neki, hogy ha tegnap b*szd meg Jaszkari Joe voltál, akkor ezt most meg kell csinálni. Az történt, hogy egyszerűen elszaladt. Kiszállt a kocsiból és elszaladt, hogy ő nem képes erre. A koncert után még négy órát b*sztuk az anyánkat Szegeden. Jártunk a balesetiben, elmentünk a másik kórházba, felhívtuk az összes taxit, a vége az volt, hogy be akartunk menni a rendőrségre, hogy teszünk feljelentést. És aztán kiderült hajnalban, hogy beült egy taxiba és itthon alszik” – fogalmazott Majka.

Majka

 

További cikkek a témában:

Szakított Osvárt Andi és párja, Roberto

Kiborult! Ezért szakított Majka

– Várkonyi Andrea: Nyár óta külön élünk Gáborral

– Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

Kapcsolódó Cikkek

  • Élre tört a Toy Story 4.

    Élre tört a Toy Story 4.

    118 millió dolláros (33,6 milliárd forintos) hétvégi jegyárbevételével könnyedén nyerte meg az észak-amerikai mozis hétvégét a Pixar családi animációja, a Toy Story 4.

  • Így lehet nevelőszülő

    Így lehet nevelőszülő

    Az SOS Gyermekfalvak friss kutatása szerint a megkérdezett emberek fele nincs tisztában a nevelőszülővé válás pontos feltételeivel és azzal, hogy hazánkban hatalmas hiány van belőlük.