EUR: 324,11 Ft
CHF: 292,14 Ft
2019. június 24., hétfő
Iván

Extra

Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

Szőcs Reni nagyon boldog szerelmével, Márkkal, mert előző párjával ellentétben ő támogatja zenei karrierjét. A szerelmesek nemrég Bakuban jártak, ahol sajnos rossz élményekben is részük volt, mivel ketten is megpróbálták kirabolni őket. 

– Márkot régóta ismerem, egy suliba jártunk, de csak másfél éve alkotunk egy párt,  egy éve pedig együtt élünk. Nagyon jó, hogy egy olyan társ van mellettem, aki mindenben támogat. Az előző kapcsolatom hét év után ért véget, azt követően, hogy megnyertem a Star Academyt. Az akkori párom nem támogatta a zenei karrieremet, azt akarta, hogy menjek ki vele Svájcba, és ott tervezzünk közös jövőt. Ebből aztán rengeteg vitánk adódott, így jobbnak láttam, ha véget vetek az egésznek – kezdte a Lokálnak Szőcs Reni, aki nemrég Bakuban nyaralt párjával, és nem csak szép emlékekkel tért haza.


– A dzsúdó-világbajnokságra hívtak meg énekelni, Márk pedig kijött velem, és így egy kis romantikus nyaralásra is volt időnk. Vittek minket busszal mindenhová, de mi egy nap úgy döntöttünk, ketten fedezzük fel a várost, és kipróbáljuk az ottani tömegközlekedést. Megvettük a jegyet a metróra, utána pedig odajött egy nő, aki ki akart rabolni minket. Követelte a jegyünket és a pénzünket. Teljesen lefagytunk, de azután nagy nehezen sikerült elzavarnunk. Pár percre rá megjelent egy hatalmas termetű férfi, aki szintén a pénzünket követelte, de ő már sokkal erőszakosabban. Annyira megrémültünk, hogy elfutottunk előle, és többet nem is mertünk egyedül a városban csatangolni – magyarázta az énekesnő. Renit ősszel a nézők a TV2 Sztárban sztár című műsorának versenyzőjeként láthatták.

– Nagyon jól éreztem magam a műsorban, nagy kihívás volt számomra, hogy mind a három héten teljesen más karakter bőrébe kellett bújnom, és abban átszellemülnöm. Minden pillanatot próbáltam teljesen kiélvezni, és úgy fogtam fel, hogy minden adás egy ajándék, bármeddig is jutok. Egyedül azt bánom, hogy nem tudtam megmutatni a nézőknek a líraibb oldalam, viszont a Prodigy alkalmas volt arra, hogy átlépjem a határaimat. Örülök, hogy – bár csak picit, de – részese lehettem a műsornak az idei évadban.
További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szívférgességtől féltette Gokut Horváth Tomi

  Szívférgességtől féltette Gokut Horváth Tomi

  A népszerű énekes, Horváth Tamás és családja rendszerint magukkal viszik a családi nyaralásokra kedvencüket, Gokut, a bichon frise fajtájú kiskutyát, de ezúttal otthonhagyták a nagymamával, mert olyan helyre utaztak, ahol az átlagosnál nagyobb a szívférgességet okozó szúnyogcsípések előfordulása.

 • Károly herceg találkozott Bonddal

  Károly herceg találkozott Bonddal

  A brit királyi család híresen nagy filmrajongó, Károly herceg pedig imádja James Bond történeteit, ezért a készítők meghívták a Bond 25 forgatására.

 • Műtétje után visszatért Mick Jagger

  Műtétje után visszatért Mick Jagger

  Tavasszal életmentő szívműtétet kellett végrehajtani Mick Jaggeren. A 75 éves zenésznek koncertejeit is le kellett mondania, az operáció után pedig egy hosszas rehabilitáción esett át.

 • Bátran utazzunk nyaralni babával is

  Bátran utazzunk nyaralni babával is

  Az év legmelegebb hónapjait a családok is igyekszenek minnél jobban kihasználni, és egy részét nyaralással tölteni. A szülők többsége azonban nincs tisztában azzal, hogy kisgyermekkel mikortól, hova és hogyan érdemes elutazni.