EUR: 316,40 Ft
CHF: 281,87 Ft
2019. március 24., vasárnap
Gábor, Karina

Extra

Kiderült! Ő lesz az Oscar-gála házigazdája

Kevin Hart lesz a februári Oscar-gála házigazdája – ezt a színész maga jelentette be kedden egy Instagram-üzenetben.

“Boldog vagyok, hogy végre eljött a nap, amikor én lehetek az Oscar házigazdája” – írta a Központi hírszerzés és a Pofázunk és végünk című vígjátékok sztárja, hozzáfűzve, hogy régóta vágyott erre a lehetőségre.


Az Oscar-díjakat odaítélő amerikai filmakadémia elnöke, John Bailey a Variety című folyóiratnak arról beszélt, hogy “nagyon izgatott” Hart kiválasztása miatt, kíváncsian várja, hogy a remek humorú színész hogyan szerepel a házigazda szerepében.

Bailey szerint Hart “melegszívű, szeretettel teli és szeretni való egyéniség”, és mint mondta, az is motiválta a filmakadémia választását, hogy évek óta vágyott erre a feladatra. “Teljesen világos volt, hogyan érez ezzel kapcsolatban, és ez minket is meghatott”.

A 39 éves filmszínész Jimmy Kimmeltől veszi át a stafétát, aki 2017-ben és 2018-ban vezette a díjátadó ceremóniát.

Az afroamerikai Hart egyike a maroknyi fekete Oscar-házigazdának – mint Chris Rock, Whoopi Goldberg és Sammy Davis Jr. -, akik az elmúlt 90 évben a műsort vezethették.

Az Oscar-jelöléseket január 22-én jelentik be, a díjakat pedig február 24-én osztja ki Hollywoodban a filmakadémia.

Kapcsolódó Cikkek

  • Stanley Kubrick 20 éve halt meg

    Húsz éve, 1999. március 7-én halt meg Stanley Kubrick, a filmtörténet egyik legnagyobb hatású rendezője, a Spartacus, a Lolita, a 2001: Űrodüsszeia, a Mechanikus narancs, a Ragyogás, a Tágra zárt szemek alkotója.