EUR: 336,18 Ft
CHF: 313,31 Ft
2020. január 23., csütörtök
Rajmund, Zelma

Egyéb Szombathely

Kirándulás karácsonyra

Hét napon keresztül három autóbusz vitte Pozsonyba, illetve hozta onnan azokat a 60 év feletti szombathelyieket, akik jelentkeztek a 2014 óta nagy sikerrel zajló Aktív időskor program részeként szervezett kirándulásra.

A rendezvénysorozat nem titkolt szándéka, hogy kimozdítsa otthonról az időseket, és az elmagányosodást megelőzve hasznos időtöltést kínáljon számukra. Az önkormányzat által indított programokon eddig csaknem húszezren vettek részt, a buszos útra is mintegy ezren jelentkeztek. Az évet – a hagyományokhoz hűen – a színházban zárják a résztvevők.

Fotó:CSG

Fotó:CSG

Kapcsolódó Cikkek

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.

 • Jól debütált a kanadai!

  Jól debütált a kanadai!

  Új vezetőedzővel feszültek neki a Brassó csapatának a Dunaújvárosi Acélbikák, és úgy tűnik, bevált a váltás: 7-5-re nyertek a hazaiak.