EUR: 333,66 Ft
CHF: 305,45 Ft
2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Belföld

Kirendelte a kormány a TEK-es autókat a karácsonyi vásárok védelmére

Az Origo információi szerint a tegnapi, strasbourgi terrortámadás után döntött úgy a kormány, hogy a karácsonyi vásárok védelme érdekében TEK-es autókat rendel ki.

Mint arról a Lokál is beszámolt, egy marokkói származású terrorista kedd este három embert megölt Strasbourg egyik karácsonyi vásárán. A 29 éves Cheriff Chekattot épp a támadás napján akarták letartóztatni, de nem találták otthon.

Cheriff Chekatt gépfegyverrel nyitott tüzet a strasbourgi Carré D’Or tér mellett található karácsonyi vásár forgatagában. Az „Allah akbar!” felkiáltással támadó férfi három embert megölt, tizenketten megsérültek. Magyar áldozat nincs.


Ezután döntött úgy a kormány, hogy még fokozottabban védi a karácsonyi vásárokat.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja, hiszen a kis- és középvárosok kezében van az ország jövője – hangoztatta Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára pénteken Kőszegen a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI) által szervezett, “Kreatív város – Fenntartható Vidék” (KRAFT) címet viselő konferencia megnyitóján.

  • Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal, premierekkel és egyéb rendhagyó programokkal várja harmincnégy budapesti teátrum a közönséget szombaton a Színházak éjszakáján, amelyhez számos vidéki színház is csatlakozik.