EUR: 322,27 Ft
CHF: 287,27 Ft
2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Extra

Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelben című műsorból megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával. A szőke bombázó a Lokálnak elárulta: kamaszkori anorexiája a mai napig meghatározza életét.

Fotó: Cser Dániel

Bomba formában van Köllő Babett. A Csak show és más semmi színpadán többször is megmutatta tökéletes alakját: hol szexi dominaként, hol twerkelő táncosnőként bizonyított. Formás idomai miatt több száz pikáns üzenetet kap, ami bár nagyon jólesik neki, ő korántsem látja magát olyan dögösnek.


– Rengeteg pozitív visszajelzést és bókot kapok ismeretlen férfiaktól, de őszintén szólva nem igazán tudok mit kezdeni ezekkel a nyomulós üzenetekkel. Persze nekem is jólesik, ha dicsérnek, de mint a legtöbb hölgy, én sem vagyok maximálisan megelégedve az alakommal. Folyton úgy érzem, hogy formásodnom, fogynom kell, már alig várom, hogy a műsor után visszatérjek az edzőterembe. Azt hiszem, hogy sosem látom majd magam tökéletesnek, a megfelelési kényszer mindig is része volt az életemnek. Kamaszkoromban ez olyan mértékű volt, hogy anorexiás lettem, de úgy érzem, még ma is testképzavarral küszködök – vallotta be a 39 éves színésznő, akit a szereplésben férje, András is támogat.

– András utál szerepelni, nem is nagyon szokott, de tudja, hogy ez nekem fontos. Szerencsére nem féltékeny típus, külön tudja választani a munkát és a magánéletet, így az sem okoz neki problémát, ha a színpadon „szexizek”. Ilyen tekintetben egymás szöges ellentétei vagyunk, ő sokkal visszafogottabb nálam, szemérmesebb személyiség, de talán épp ettől működik jól a kapcsolatunk. A lányom, Milla teljesen rá ütött, sokan viccesen meg is szokták jegyezni, nem értik, hogy lehet egy ilyen szende kislánynak olyan harsány édesanyja, mint én.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek