EUR: 323,80 Ft
CHF: 292,62 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Egyéb Nyíregyháza

Különleges élmények várnak a forgatagban

A Nyíregyházi Advent több különleges meglepetéssel szolgál az érdeklődő nagyközönségnek. Rendkívül népszerű a Star Flyer, már az óriási körhinta puszta látványa is igazán lenyűgöző a Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyház ikertornyai mellett. Akik szeretik a magasságot, különleges élménnyel gazdagodhatnak, naponta 13 és 21 óra között egyszerre húszan emelkedhetnek harminc méter magasba, onnan csodálhatják a belváros panorámáját.

A látványos attrakció mellett a megszépült és megújult karácsonyi forgatagban a szintén újdonságnak számító digitális szórakozást is választhatják a nyíregyháziak. Az érdeklődők december 22-éig az extrém magas körhinta szomszédságában, a szökőkút melletti faházban látogathatják a Camelot és a Gamers for Gamers csapatának közös produkcióját, és próbálhatják ki – az önkormányzat támogatásának köszönhetően – ingyenesen az e-sport játékokat. A faházban a játéklehetőség két területre oszlik. Az egyik részen Playstation-játékkonzolokon és a hozzájuk tartozó VR-kiegészítőkön játszhatunk. A felszerelés egy speciális háromdimenziós, valósághű élményt biztosító fejszettből és a hozzá tartozó kiegészítőkből áll – olyan, mintha a csatatéren vagy akár a száguldó versenyautó volánja mögött lennénk. A konzolokon a gyerekjátékoktól a FIFA-ig minden korosztálynak biztosított a kikapcsolódás. A faház másik részén a szintén ingyenes városjáró játékkal játszhatunk.


A Star Flyer az idei év egyik legnagyobb attrakciója

A játék során maximum nyolcfős csapatunkkal több feladatot kell végrehajtanunk a Kossuth téren és környékén. Ehhez nincs szükség másra, csak jó hely- és helytörténeti ismeretekre, valamint kitűnő megfigyelőképességre. Amennyiben sikeresen teljesítjük a küldetést, és kinyitjuk a széfet, egy kis ajándékot találhatunk benne a Mikulástól, és a megfejtett kóddal előnyhöz juthatunk a Camelot Katlan játékában. Erre a játékra, tekintettel a nagy érdeklődésre, érdemes előre helyet, időpontot foglalni a www.camelotplaza.hu/katlan weboldalon.

A játékokat december 22-éig naponta 14–19 óra között térítésmentesen lehet kipróbálni a karácsonyi forgatagban.


Kapcsolódó Cikkek