EUR: 323,25 Ft
CHF: 290,75 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Belföld

Kunhalmi annyira rossz színész, hogy az már neki fáj! – Videó!

Jól jöttek a sikertelen színésznői tanulmányok Kunhalmi Ágnesnek az MTVA székházában, még videót is készítettek borzasztó műeséséről. A középiskolából színésznőnek készülő, a Színművészeti felvételijén elbukó szocialista képviselő magát, és folyamatosan provokáló társait minden pillanatban mártírnak próbálja beállítani.

Míg a tüntetőknek mondott provokátorok vasárnap hajnalig hergelték és dobálták a rendőröket, Kunhalmi Ágnes és Szél Bernadett felderítő útra indult az MTVA székházában, abban a reményben, hogy valaki súlyosan bántalmazza őket, és ezzel tovább folytathatják maguk mártírként való beállítását.


Miután a remélt bántalmazás elmaradt, Kunhalmi Ágnes egy ajtószárnyat meglátva döntött úgy,  hogy most végre tényleg megmutathatja mit tud. Hogy a világot jelentő deszkákon való parádézása az utókornak is megmaradjon, a nemrég külföldi oktatásban részesülő Szél Bernadett izgatottan elindította a felvételt és Ágnes nekiiramodott! Egy lágyan visszahajló ajtónak szaladt neki a művésznő, amitől métereket repült és drámain összerogyott.

Ne felejtsük, Kunhalmi a budapesti Vörösmarty Mihály Gimnázium drámatagozatos tanulója volt, mindig is színésznőnek készült, felvételizett a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, ám a Wikipedia szerint nem járt sikerrel (nem is sejtjük mi lehetett az ok).

De álljon itt a mozgókép maga, az olyan mesterien kivitelezett műesés, amitől még Benny Hill és Mr. Bean is elszégyellné magát.

Miután elborzadva röhögtünk egyet a káprázatos műesésen, ne feledjük, a balliberális média mártírnak próbálja beállítani az MTVA székházában randalírozó ellenzéki képviselőket, és semmilyen hazugságtól nem riadnak vissza. A kialakult helyzet felelősei egyértelműen az ellenzéki képviselők voltak.

Kapcsolódó Cikkek