EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 21., vasárnap
Dániel, Daniella

Extra

Laky Zsuzsi: Berkiéket akartuk legyőzni

Tízmillió forintot nyert Laky Zsuzsi és férje, Dietz „Cápa” Guszti a TV2 műsorában, A legbátrabb páros döntőjében. A pár a házuk felújítására költi a pénzt, de valójában nem a milliók miatt küzdöttek, hanem hogy legyőzzék a Berki házaspárt.

Tegnap este végre kiderült, hogy melyik szerelmes pár nyerte meg a TV2 műsorának, A legbátrabb párosnak a fődíját, a tízmillió forintot. Laky Zsuzsi szépségkirálynő és harcművész férje, Dietz „Cápa” Guszti alig várta, hogy megküzdjön a fináléban Berki Krisztiánnal és feleségével, Mazsival. Cápa már korábban elmondta a Lokálnak, hogy egyértelmű, ki nem volt szimpatikus számukra az egész játék alatt.


– Nem az volt, hogy Máltán kialakult bennem egy kép Berkiről, hanem eleve utáltam. Neki is elmondtam, hogy néha olyan embereket mutogatunk a tévében, akiket titkolni kellene. Például őt. Én ezt most is vállalom! – mondta a Lokálnak. Hasonlóan érez Laky Zsuzsi is.

– Bármilyen furcsán hangzik, de nem a milliók lebegtek a szemünk előtt a döntőben, hanem az, hogy legyőzzük Berkiéket. Nem kedveltük őket. Persze nekünk is nagyon jól jön a tízmillió forint, hisz muszáj felújítani a gödi házunkat. Szerettünk volna kiköltözni a fővárosból, de nem akartunk építkezni, ezért egy régi felújítandó házat vásároltunk, amire körülbelül 15 millió forintot kellene még költeni. Sajnos – mint sok más családnak – palatető van a házunkon, amit mindenképpen le kell bontani, mert ha megsérül, akkor az azbeszttartalom miatt nemcsak környezetszennyező, de az egészségre is káros lehet. Nem csoda, hogy betiltották az azbesztcement használatát. Pont ezért a bontásnál veszélyes hulladékként kell kezelni, és kellő óvatossággal kell eljárni. A bontása is nagyon drága, így örülünk, hogy ez a pénz hozzásegít ahhoz, hogy tényleg az álmaink otthonában éljünk – mondta a Lokálnak Zsuzsi, aki tíz éve találkozott a férjével, azóta született két kislányuk, a 7,5 éves Luca és a 4,5 éves Lujzi.


Zsuzsinak és Gusztinak két kislánya született, a 7,5 éves Luca és a 4,5 éves Lujzi

Lakásfelújításra költik a milliókat

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek