2019. december 15., vasárnap
Valér

Egyéb Zalaegerszeg

Látni és látszani

Jótékonysági felajánlást tett egy zalaegerszegi nyílászáró-szaküzlet: a város összes óvodásának láthatósági mellényeket ajándékoztak.

A 15 éves szaküzlet vezetője, Péntek Károly fontosnak tartja a segítségnyújtást, sőt minden vállalkozót arra buzdít, hogy lehetőségeikhez mérten tegyenek lakókörnyezetükért, támogassák a kultúrát, sportot, és álljanak a jó célok mellé.

Péntek Károly cégvezető pár éve határozta el, hogy az év végi ajándékozás során ezentúl nem üzleti partnereit ajándékozza meg, inkább az erre szánt összeget jótékony célra fordítja.

– Fontos a társadalmi felelősségvállalás, amire Péntek Károlyék tevékenysége is jó példa – hangsúlyozta Balaicz Zoltán polgármester az átadáson. Az önkormányzat által is támogatott adományozásnak a város óvodavezetői is örültek, akik természetesen szeretnék a legnagyobb biztonságban tudni a hozzájuk járó gyermekeket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

  Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

  A 39 éves múlttal rendelkező Csarnok Kupa a térség egyik kiemelkedő téli teremlabdarúgó tornája, mely az elmúlt években nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát.
  Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának szakmai partnerségével rendezett tornára három kategóriában – Öregfiúk 2. (45+), Öregfiúk 1. (34+), Felnőttek – lehet nevezni.

 • Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat idén már harmadik alkalommal rendezte meg a Karácsonyi Jótékonysági Vásárt, amit olyannyira nagy érdeklődés fogadott, hogy fél délelőtt alatt elkapkodták a süteményeket.