EUR: 360,39 Ft
CHF: 340,40 Ft
2020. március 31., kedd
Árpád

Egyéb Miskolc

Látványos Mikulás-show az Avalon Parkban

A „Mikulás mesehősei Avalóniában” családok százait ejtette ámulatba. Mesés avalóniai élményeiről még Mádai Vivien és Berki Krisztián is beszámolt rajongóinak a legnépszerűbb képmegosztó közösségi portálon.

December 1-jén megnyíltak Avalónia kapui, ahol idén is minden várakozást felülmúló csodaországba csöppenhettek a családok. A mesébe illő jelenetek már a show-műsor elején lenyűgözték a gyerekeket. A kislányok csillogó szemmel kísérték Elza és Anna hercegnő minden lépését, míg a fiúk Amerika Kapitány és a Fekete Párduc mutatványait figyelték tátott szájjal. Jókedvükről Han Solo, Tapsi Hapsi és – Király L. Norbi alakításában – Handa Bandi is gondoskodott.


A „Mikulás mesehősei Avalóniában

A felnőtteket a gyönyörűen kivilágított park látványa ragadta magával, amit a legtöbben azonnal lencsevégre is kaptak. Remek családi fotók készültek például a monumentális karácsonyfa előtt, a rénszarvasszánnál és persze a mesehősök oldalán.

Személyesen ajándékozta meg a kicsiket a Mikulás

Az élményáradat azonban itt korántsem ért véget. A mese- és filmhősök interaktív bemutatkozását követően a „Dér Jankó és Grincs kalandjai a Mikulással” című mesejátékot nézhették meg a kicsik színművészek előadásában, amit elképesztő látványelemek, hangeffektek és egy lézershow tett még érdekesebbé. A szívhez szóló és megható előadás végén pedig a Mikulás személyesen ajándékozta meg a kicsiket, hogy örömük még teljesebb legyen.

Kapcsolódó Cikkek