EUR: 334,63 Ft
CHF: 311,54 Ft
2020. január 20., hétfő
Fábián, Sebestyén

Egyéb Érd

Látványos verseny érdi helyezésekkel

Az Érd Aréna volt a színhelye az akrobatikus rock and roll magyar bajnokságnak, amelyen egy egész napon át az utánpótlás-korosztályúak versenyeztek.

A gyermek és serdülő csapatok, valamint a junior és felnőtt párosok versengtek egymással. A helyi Masters Sportegyesület öt egysége mérettette meg magát az év utolsó hazai tornáján. Már az első pillanatban látni lehetett, hogy látványos képi világ és remek zenei háttér szolgálta a résztvevőket és a nézőket  egyaránt.


Délelőtt zajlottak a selejtezők, innen az érdi Gábor László–Szalai Alexa duó a középdöntőig jutott, és végül a nyolcadik helyet szerezte meg. Ugyanebben a mezőnyben a Záhonyi Patrik–Bradács Tamara, valamint az Ölbey Vajk–Szalma Borka kettős betáncolta magát a nyolcas döntőbe, ahol az előbbi páros a hatodik, utóbbi a hetedik helyen végzett. Czanik László és Korpás Petra a felnőttek között jutott be az esti döntőbe, ahol az előkelő, ötödik helyet szerezték meg. Mint a verseny után elmondták: jól sikerült az évük, elégedettek ezzel az eredménnyel, kiváltképp azért, mert hazai közönség előtt érhették el. A serdülők nagyformációs kategóriájában a Dream Travellers – azaz az Álomutazók – elnevezésű csapat hatodik lett.

A serdülők nagyformációs kategóriájában indult az érdi Dream Travellers, azaz: az Álomutazók elnevezésű csapat.
Fotó: Masters SE

A szakosztály vezetője, Sárdi Anita a színvonalas verseny végén elmondta, hogy elégedett volt, versenyzői lelkiismeretesen felkészültek. A juniorok mezőnyét különösen erősnek találta, itt a Mastersből három páros indult, és mindhárom az élcsoportban végzett.


Decemberben karácsonyi gálával zárja az évet a Masters Sportegyesület, amelynek helyszíne ugyancsak az Érd Aréna lesz.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.