2019. április 23., kedd
Béla

Egyéb Érd

Látványos verseny érdi helyezésekkel

Az Érd Aréna volt a színhelye az akrobatikus rock and roll magyar bajnokságnak, amelyen egy egész napon át az utánpótlás-korosztályúak versenyeztek.

A gyermek és serdülő csapatok, valamint a junior és felnőtt párosok versengtek egymással. A helyi Masters Sportegyesület öt egysége mérettette meg magát az év utolsó hazai tornáján. Már az első pillanatban látni lehetett, hogy látványos képi világ és remek zenei háttér szolgálta a résztvevőket és a nézőket  egyaránt.


Délelőtt zajlottak a selejtezők, innen az érdi Gábor László–Szalai Alexa duó a középdöntőig jutott, és végül a nyolcadik helyet szerezte meg. Ugyanebben a mezőnyben a Záhonyi Patrik–Bradács Tamara, valamint az Ölbey Vajk–Szalma Borka kettős betáncolta magát a nyolcas döntőbe, ahol az előbbi páros a hatodik, utóbbi a hetedik helyen végzett. Czanik László és Korpás Petra a felnőttek között jutott be az esti döntőbe, ahol az előkelő, ötödik helyet szerezték meg. Mint a verseny után elmondták: jól sikerült az évük, elégedettek ezzel az eredménnyel, kiváltképp azért, mert hazai közönség előtt érhették el. A serdülők nagyformációs kategóriájában a Dream Travellers – azaz az Álomutazók – elnevezésű csapat hatodik lett.

A serdülők nagyformációs kategóriájában indult az érdi Dream Travellers, azaz: az Álomutazók elnevezésű csapat.
Fotó: Masters SE

A szakosztály vezetője, Sárdi Anita a színvonalas verseny végén elmondta, hogy elégedett volt, versenyzői lelkiismeretesen felkészültek. A juniorok mezőnyét különösen erősnek találta, itt a Mastersből három páros indult, és mindhárom az élcsoportban végzett.


Decemberben karácsonyi gálával zárja az évet a Masters Sportegyesület, amelynek helyszíne ugyancsak az Érd Aréna lesz.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

 • A húsvét még ma is üzenettel bír

  A húsvét még ma is üzenettel bír

  Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.

 • Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  A budapesti behajtási díjról, amit még a Demszky Gábor-féle városvezetés önként vállalt be a 4-es metró megépítésért, egy tíz évvel ezelőtti európai bizottsági határozat és egy érvényes szerződés rendelkezik, azt nem a főváros akarja mindenáron bevezetni – mondta a főpolgármester csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.