2019. október 21., hétfő
Orsolya

Belföld

Lebuktatta magát a színészkedő ellenzék

Ellenzéki politikusok saját maguk vallották be, hogy csupán színjátékot adtak elő, amikor például földön fekve próbálták megvert áldozatnak bemutatni magukat az MTVA székházának hétfői elfoglalásakor.

Oscar-díjat adott az internet népe az ellenzéki politikusoknak hétfői akciójuk után. Mint ismert: többen is áldozatnak próbálták beállítani magukat, pedig ezek egytől egyig megrendezett jelenetek voltak.


Lebuktak! Így készült a Soros-színjáték!

Bangónéék elfelejtették kikapcsolni a felvételt. Lebuktak: így rendezték meg az összes megtévesztő, hatásvadász felvételt.Minden, ami a liberális sajtó kamerái előtt zajlik csupán egy színjáték.NE DŐLJ BE A HAZUGSÁGNAK! ADD TOVÁBB!

Gepostet von ELÉG am Montag, 17. Dezember 2018

– Kurva erős kép lenne, hogy lefekszünk a lépcső elé, és tarkóra rakjuk a kezünket – mondta az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó, miközben a DK-s Vadai Ágnes a tévészékház előtt krokodilkönnyeket ejtve arról beszélt, hogy „a képviselőtársaim bent fekszenek a földön”. Párttársa, Gréczy Zsolt aztán szerdán az ATV-ben bevallotta, hogy egy másik gyurcsányista politikus, Oláh Lajos találta ki, hogy egy „szimpátia lefekvést produkáljanak” a tévészékházban randalírozó ellenzéki képviselők.


– Persze, hogy megszerveztük, minden percet megszerveztünk – ismerte el Bangóné szintén az ATV-ben. Szerinte ez ettől még nem „színjáték”, csupán egy politikai akció.

A „szimpátia fekvés” oka egyébként a DK-s Varju László állítólagos megverése volt. A hirado.hu szerint Varju magától feküdt a földre és közel negyven percig nem állt fel onnan fel. A körülötte álló biztonságiak többször is megkérték, hogy álljon fel, miközben Varju szidalmazta őket. A DK-s ezután saját lábán sétált oda párttársaihoz, mégis mentővel vitette el magát a helyszínről. Az „agyba-főbe vert” politikus másnap reggel már kisimult arccal nyilatkozott.

Tordai Bence, a Párbeszéd politikusa az ATV-ben azt is elismerte, hogy már december 12-én, a túlóratörvény parlamenti szavazásának megzavarására és annak közvetítésére is tudatosan készült, szelfibotot, két telefont és egy töltőt is vitt a magát videóbloggernek képzelő ellenzéki.

– Ha pedig már közvetítünk, nem fulladhat unalomba, akkor kell tartalom, kell valami konfliktus! – magyarázta az ellenzéki, aki közvetlen közelről provokálta Orbán Viktor miniszterelnököt.

Gyurcsány Ferenc, Tordai Bence, Vadai Ágnes, Kunhalmi Ágnes, Hadházy Ákos

 

A múlt szerda óta zajló demonstrációk több alkalommal agresszióba torkolltak. Soros György vandál politikai aktivistái gyújtogattak a parlament előtt, ahol megtámadták az ország karácsonyfáját, de leöntötték és összefirkálták Kossuth Lajos szobrát és a nemzeti lobogó árbócát is. Összességében milliós károkat okoztak.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek