EUR: 323,25 Ft
CHF: 290,75 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Belföld

Lefújt gázspray-vel két rendőrt egy demonstráló

Közleményt adott ki a rendőrség, amiben cáfolják azt a hírt, hogy az egyenruhások könnygázzal fújta volna le azokat az embereket, akik tegnap este a Kossuth téren maradtak.

A közzétett sajtóhírekkel ellentétben a rendőrség nem alkalmazott könnygázt. A budapesti vonulásos demonstráció résztvevőivel szemben a közzétett sajtóhírekkel ellentétben a rendőrség nem alkalmazott könnygázt. A valóság az, hogy a demonstráció egyik résztvevője fújt le két rendőrt gázspray-vel – olvasható a Police.hu oldalán.


Mint arról a Lokál is beszámolt, szerdán botrányos körülmények között volt kénytelen a munkáját végezni az Országgyűlés.

Az ülés azzal kezdődött, hogy az ellenzéki politikusok lezárták a házelnöki pulpitus feljáratait. Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke végül a padsorok közül vezényelte le a szavazásokat, folyamatos fütyülés, ordítás, konfettiszórás és szirénázás közepette.


Ezután az ellenzéki pártok kezdeményezésére a Kossuth téren kezdődött demonstrálás. A magát lejárató ellenzék rendbontó akciója miatt óriási volt dugó a belvárosban, a legforgalmasabb órákban sikerült egy nem bejelentett akcióval káoszt okozni.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek