2019. december 16., hétfő
Etelka, Aletta

Egyéb XV.kerület

Macskák lepik el a bevásárlóközpontot

A Felis Hungarica az idei év utolsó nemzetközi macskakiállítását rendezi meg december 8-án és 9-én a budapesti China Martban. Két nap alatt 16 ország 300-nál is több cicáját tekinthetik meg a látogatók. A szakmai bemutatókon, fajtaismertetőkön keresztül pedig bárki bepillanthat a macskatenyésztés „titkaiba”.

A kiállítás keretében Szent Gertrúd-díjjal jutalmaznak több, állatvédelemben jeleskedő ismert és kevésbe ismert személyt. A kitüntetéseket a kétszeres Európa-bajnok autóversenyző, Kiss Norbi adja át, aki nem mellesleg a Macskaárvaház Alapítvány egyik kuratóriumi tagja és szintén elkötelezett állatvédő. Az alapítvány idén is bemutatja gondozottjait, akiket akár örökbe is lehet fogadni.


A legkisebbek is zsűri elé állnak
Fotó: MTI

Az esemény támogatóinak köszönhetően mindkét napon hatalmas kiállítási kedvezményekkel lehet beszerezni a kedvencek legjobb fekhelyeit, kiegészítőit és minőségi tápjait. Jegyek a helyszínen vásárolhatók meg.

Több mint 300 cica versenyez a kiállításon
Fotó: MTI

Kapcsolódó Cikkek

 • Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat idén már harmadik alkalommal rendezte meg a Karácsonyi Jótékonysági Vásárt, amit olyannyira nagy érdeklődés fogadott, hogy fél délelőtt alatt elkapkodták a süteményeket.

 • Az úrhatnám polgár Pécsett

  December 6-án mutatták be  Moliere Az úrhatnám polgár című vígjátékát a Pécsi Nemzeti Színházban, Rudolf Péter rendezésében.

 • Vadvilág a Kárpát utcában

  Vadvilág a Kárpát utcában

  Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.