EUR: 323,37 Ft
CHF: 291,50 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Egyéb Ózd

Magunk dönthetünk a sorsunkról

Családi otthonteremtési program, a hároméves gyes visszaállítása, családi adókedvezmény – többek között ezek Magyarország kormányának 2010 óta életbe léptetett intézkedései, amelyek azt a célt szolgálják, hogy hazánk családbarát ország maradjon. E folyamatot tudjuk most segíteni a nemzeti konzultációs kérdőív kitöltésével.

Talán nem túlzás azt mondani: a feltett kérdésekre adott válaszainkkal magunk dönthetünk saját sorsunkról. Beleszólhatunk például abba, hogy milyen választ adjon Magyarország a népesedési probléma megoldására, de véleményt mondhatunk a fiatalok életkezdési támogatásáról is.


– Én már kitöltöttem a magyar családok védelméről szóló nemzeti konzultációs kérdőívet. Kitöltöttem azért, mert nem közömbös számomra, hogy milyen jövőt szánunk gyermekeinknek, unokáinknak, milyen támogatást tudunk biztosítani minden megszülető magyar gyermek számára. Fontos, hogy a magyar családok biztonságban érezzék magukat. Ennek egyik záloga, hogy minden olyan forrást meg tudjunk adni számukra, amelyekkel biztonságban tudják felnevelni gyermekeiket – mondta Riz Gábor. Számomra megdöbbentő, ahogy az ellenzéki pártok képviselői a családvédelmi konzultációt támadják. Bár ha arra gondolunk, hogy az elmúlt években sem támogatták a családokat segítő intézkedéseket, talán nem is kell azon csodálkoznunk, hogy most is inkább a Brüsszel által képviselt bevándorláspárti politikát képviselik – tette hozzá Borsod-Abaúj-Zemplén megye 03. számú választókerületének országgyűlési képviselője.

A nyolcadik nemzeti konzultációs kérdőívet kétféle módon lehet kitölteni. Vagy a postán megkapott kinyomtatott formában, vagy az interneten elérhető elektronikus változatban. Egy a lényeg: válaszainkkal segítsük Magyarország kormányának munkáját, és ne engedjük, hogy mások mondják meg, hogyan éljünk a saját hazánkban.

Fotó: Lokál
Riz Gábor figyelmeztet: saját jövőnkről dönthetünk a kérdőív kitöltésével

Kapcsolódó Cikkek