2019. június 26., szerda
János, Pál

Egyéb Eger

Magyar termékekből álló babacsomag kisgyerekes anyukáknak

A fiatal családok magyar termékekkel való megismertetése jegyében, hazai vállalkozók jótékonysági akciója keretében nyolcszázezer forint értékben osztottak ki PromoBox-csomagokat az egri Markhot Ferenc Kórházban és a Családok Átmeneti Otthonában. Az eseményen részt vett Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott, Eger és térsége országgyűlési képviselője.

Mint a kórházban tartott sajtótájékoztatón Fejérdy Zsófia, a PromoBox ügyvezetője elmondta: a programban a Magyar Termék Nonprofit Kft. és a PromoBox Kft. együttműködésével megvalósult a „Magyar Termék-csomag”. Tíz hónapon keresztül országszerte 75 ezer újszülött családjához juttatják el a Magyar Termék védjegyet használó kis- és középvállalatok információs anyagait, termékeit a PromoBox BabaCsomagjain keresztül. Mint hozzátette: ezúttal az egri kórházba és az egri Családok Átmeneti Otthonába kerülnek a csomagok, amelyek egy-egy magyar terméket és egy információs füzetet is tartalmaznak.


Nyitrai Zsolt méltatta a program jelentőségét, amelyben egyszerre jelenik meg a magyar termékek népszerűsítése és a fiatal családok segítése. Ő maga – mint fogalmazott – csupán közvetítői szerepet játszott a programban, amikor a két egri intézményt ajánlotta az adományozók figyelmébe. A tájékoztatót követően Fejérdy Zsófia, Nyitrai Zsolt és Vácity József, a kórház főigazgatója személyesen adta át a csomagot egy kismamának, aki éppen ezen a napon szülte meg gyermekét az intézmény szülészeti osztályán, továbbá a Családok Átmeneti Otthonában lakó kisgyermekes családoknak is kiosztották az ajándékokat.

Kapcsolódó Cikkek