EUR: 336,18 Ft
CHF: 313,31 Ft
2020. január 23., csütörtök
Rajmund, Zelma

Egyéb Szolnok

Málta ellen is vízbe ugranak a pólósaink

Egy nem túl acélos erőfelmérő vár december 10-én a magyar férfi vízilabda-válogatottra. A nemzeti együttes Málta ellen ugrik medencébe a világliga keretein belül, és minden bizonnyal nem fognak olyan csúfosan szerepelni, mint annak idején a futballisták. A mérkőzés Szombathelyen kezdődik 17.30-kor.

A válogatottnak értelemszerűen nem kell a legerősebb kerettel felvennie a küzdelmet a szigetországiak ellen, hiszen az aktuális ellenfelek nulla ponttal szerénykednek a négyes csoport utolsó helyén, és meglehetősen kicsi az esély arra, hogy a máltai pontgyártás épp az éllovas magyarok ellen kezdődik el. A válogatott magját – összesen öt játékossal – a Ferencváros adja, a Szolnoki Dózsa-Közgép csapatát Kardos Gergely és Bátori Bence képviseli majd.


A magyarok további programja nem lesz ennyire egyszerű: Märcz Tamás együttese 2019. január 29-én Németországba látogat, február 19-én Oroszországot látja vendégül, majd a csoportkör zárásaként március 12-én Máltára utazik. A csoport első két helyezettje bejut az Európa Kupa áprilisi nyolcas döntőjébe, onnan pedig az első három helyezett képviselheti a kontinenst a világliga szuperdöntőjében.

Kapcsolódó Cikkek

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.

 • Jól debütált a kanadai!

  Jól debütált a kanadai!

  Új vezetőedzővel feszültek neki a Brassó csapatának a Dunaújvárosi Acélbikák, és úgy tűnik, bevált a váltás: 7-5-re nyertek a hazaiak.