EUR: 336,21 Ft
CHF: 313,31 Ft
2020. január 23., csütörtök
Rajmund, Zelma

Egyéb Zalaegerszeg

Mányoki Attila jövőre újra nekivág

Bemutatták a Hetedik című, Mányoki Attiláról, becenevén Lecsóról szóló filmet Zalaegerszegen. A közönségtalálkozóval egybekötött vetítésen a sportoló felidézte legutóbbi, az Északi-csatorna meghódítására tett törekvéseit. Mindezt az Echo Televízió munkatársai dokumentálták.

A megyeszékhelyi hosszútávúszó augusztusban vágott neki másodszor az Ocean’s Seven nevű kihívás utolsó, még hiányzó állomásának. Az Írország és Skócia között húzódó tengerszoros több mint harminc kilométeres távja azonban ezúttal is kifogott rajta, akárcsak 2016-ban. Most is a kihűlés és a medúzák támadása akadályozta meg abban, hogy befejezze a sorozatot. „Lecsó” ennek ellenére elégedett volt a teljesítményével. – Benne volt a pakliban, hogy a természettel szembeni küzdelemben alulmaradok, ám ami nagyon fontos volt számomra, hogy nem a felkészületlenségem miatt, hanem a befolyásolhatatlan természeti világ miatt nem sikerült – nyilatkozta a találkozón.


Az önkormányzat igyekszik minden segítséget megadni a sportolónak sikerei, céljai eléréséhez, erre évek óta külön forrást, évente több millió forintot biztosítanak a költségvetésből. Támogatják továbbá azokat a kihívásokat, feladatokat, megmérettetéseket, amelyekre Attila vállalkozott. A rendezvényen elhangzott: hamarosan egy megerőltető fizikai felkészülés kezdődik Mányoki Attila számára, hogy jövőre újra nekivághasson az Északi-csatornának.

“Lecsó” azaz Mányoki Attila újra megpróbálja a legnehezebb ,egyben utolsó kihívást

“Lecsó” azaz Mányoki Attila újra megpróbálja a legnehezebb ,egyben utolsó kihívást

A biztonsági mellény védelmezi majd a figyelmetlen autósoktól a kis ovisokat

Kapcsolódó Cikkek

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Jól debütált a kanadai!

  Jól debütált a kanadai!

  Új vezetőedzővel feszültek neki a Brassó csapatának a Dunaújvárosi Acélbikák, és úgy tűnik, bevált a váltás: 7-5-re nyertek a hazaiak.