2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Belföld

Már ajándékot is visznek a MOL Limo autói

Jótékonysági gyűjtőakciót indít a MOL Limo a József Attila Gyermekotthoni Központ számára. December 10-15-e között 6 darab, fényfüzérekkel feldíszített Limo autóba várja a MOL Limo a gyermekotthonnak szánt adományokat. A gyűjtés nemcsak a MOL Limo felhasználói számára nyitott, az ajándékokat bárki elhelyezheti a fénylimókban.

Ne csak az autó legyen közös, de a karácsony öröme is – ez a jelmondata annak a különleges jótékonysági gyűjtőakciónak, amelyet a MOL Limo indított a budapesti József Attila Gyermekotthoni Központ lakói számára.


December 10-e és 15-e között 6 darab fényfüzérekkel díszített Limo autó várja a gyermekotthonnak szánt felajánlásokat. A fénylimók a főváros 4 MOL-töltőállomásán (Kerepesi út 5-7., Mészáros út 19., Szentendrei út 100. és a Váci út 178. alatt), valamint a Szent István Bazilika és a MOL-székház mellett találhatók.

Itt találhatók ajándékozó MOL Limók

Az adományozás lehetősége nemcsak a Limo-felhasználók számára nyitott. Az autók kinyitásához és az ajándékok elhelyezéséhez nem kell mást tenni, mint a helyszínről felhívni a MOL Limo ügyfélszolgálatát a 06-1-886-4444-es telefonszámon vagy privát facebook üzenetet küldeni a MOL Limo számára. A Limo munkatársai távolról kinyitják, majd újra lezárják az autót, így az ajándékokat az átadásig a Limókban fogják őrizni.


A József Attila Gyermekotthoni Központ nagyon szívesen fogadja a felajánlásokat, néhány termék különösen boldoggá tenné a gyermekeket. Ilyenek például az új és használt társasjátékok, sporteszközök, könyvek és színezők, de iskolaszereknek, konyhai eszközöknek és édességnek is nagyon örülnének az intézmény lakói.

A felajánlásokat a MOL Limo csapat még karácsony előtt, december 17-én személyesen juttatja el a gyermekek számára.

„Óriási népszerűségnek örvend a szolgáltatásunk, közel 40 ezer főt számlál a MOL Limo-közösség. Szerettük volna megszólítani felhasználóinkat, hogy az autók mellett a karácsony örömét is osszák meg másokkal. Az adományozás lehetősége nemcsak nekik, hanem bárki számára nyitott. Éppen ezért arra bátorítunk mindenkit, hogy használja a fénylimókat, hiszen egy-egy apró felajánlás is boldogabbá teheti az árva gyermekek karácsonyát” – nyilatkozta Sáreczky Richárd, a MOL Limo ügyvezető igazgatója.

Kapcsolódó Cikkek

 • Minden vállalati ügyfelet érint a banki adategyeztetés

  Minden vállalati ügyfelet érint a banki adategyeztetés

  Minden vállalati ügyfélnek kötelező a banki adategyeztetés, a lakossági ügyfelek közül azonban azt csak azoknak kell elvégezniük június 26-ig, akiktől az elmúlt hónapokban a bankjuk ezt közvetlenül kérte – hívta fel a figyelmet a Magyar Bankszövetség hétfői, MTI-nek küldött közleményében.

 • Bom­bá­zók­kal star­tolt a Ba­la­toni Nyár

  Bom­bá­zók­kal star­tolt a Ba­la­toni Nyár

  Új­ra­in­dult a Duna Te­le­ví­zió iko­ni­kus mű­sora, a Ba­la­toni Nyár. A ki­len­ce­dik évadba lépő ma­ga­zin műsor nem bí­zott sem­mit a vé­let­lenre, gyö­nyörű lá­nyok­kal in­dí­tot­ták az új sze­zont.

 • Karácsony hazudott az adatigénylési kérés ügyében

  Karácsony hazudott az adatigénylési kérés ügyében

  A Fidesz elvárja Karácsony Gergely (Párbeszéd) zuglói polgármestertől, hogy kérjen bocsánatot, amiért hazudott a kerületi önkormányzat gazdálkodását érintő adatigénylésük ügyében – közölte Zsigmond Barna Pál, a Fidesz budapesti szóvivője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.