EUR: 336,20 Ft
CHF: 313,32 Ft
2020. január 23., csütörtök
Rajmund, Zelma

Egyéb Békéscsaba

Márton Anita az év női atlétája

Egy díjátadó gálaesten köszöntötte a Magyar Atlétikai Szövetség 2018 legjobbjait. Az év női atlétája elismerést pedig nem más, mint Márton Anita, a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club versenyzője érdemelte ki.

Az év eredményes atlétáit és edzőiket gálaest keretében díjazta a Magyar Atlétikai Szövetség. Az új Hidegkuti Nándor Stadion rendezvénytermében tartott ünnepi eseményen Gyulai Miklós elnök köszöntő szavai után elismerésben részesültek a 2018-ban világversenyeken jól szerepelt versenyzők és edzőik. A rendezvény fénypontjaként – vastaps kíséretében – átadták Az év atlétája és Az év edzője díjakat.


Az év női atlétája elismerést a fedett pályás világbajnok Márton Anita vehette át, immár ötödik éve. Anita felkészítője, egyben nevelőedzője, Eperjesi László is edzői különdíjban részesült. Elismerő oklevelet kapott Apáti Bence ifjúsági Európa-bajnoki ezüstérmes középtávfutó és edzője, Tóth Sándor mesteredző. A klub életében sűrű és eredményekben gazdag volt a 2018-as esztendő. Többek között világbajnoki címet és Eb-érmet is ünnepelhettek. Ezek az elismerések pedig megkoronázták az eddigi sikereket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.