2019. április 23., kedd
Béla

Egyéb Békéscsaba

Márton Anita az év női atlétája

Egy díjátadó gálaesten köszöntötte a Magyar Atlétikai Szövetség 2018 legjobbjait. Az év női atlétája elismerést pedig nem más, mint Márton Anita, a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club versenyzője érdemelte ki.

Az év eredményes atlétáit és edzőiket gálaest keretében díjazta a Magyar Atlétikai Szövetség. Az új Hidegkuti Nándor Stadion rendezvénytermében tartott ünnepi eseményen Gyulai Miklós elnök köszöntő szavai után elismerésben részesültek a 2018-ban világversenyeken jól szerepelt versenyzők és edzőik. A rendezvény fénypontjaként – vastaps kíséretében – átadták Az év atlétája és Az év edzője díjakat.


Az év női atlétája elismerést a fedett pályás világbajnok Márton Anita vehette át, immár ötödik éve. Anita felkészítője, egyben nevelőedzője, Eperjesi László is edzői különdíjban részesült. Elismerő oklevelet kapott Apáti Bence ifjúsági Európa-bajnoki ezüstérmes középtávfutó és edzője, Tóth Sándor mesteredző. A klub életében sűrű és eredményekben gazdag volt a 2018-as esztendő. Többek között világbajnoki címet és Eb-érmet is ünnepelhettek. Ezek az elismerések pedig megkoronázták az eddigi sikereket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

 • A húsvét még ma is üzenettel bír

  A húsvét még ma is üzenettel bír

  Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.

 • Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  A budapesti behajtási díjról, amit még a Demszky Gábor-féle városvezetés önként vállalt be a 4-es metró megépítésért, egy tíz évvel ezelőtti európai bizottsági határozat és egy érvényes szerződés rendelkezik, azt nem a főváros akarja mindenáron bevezetni – mondta a főpolgármester csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.