EUR: 323,93 Ft
CHF: 289,90 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Egyéb Miskolc

Még éppen időben érkeztek a rendészek

A napokban a Miskolci Önkormányzati Rendészet (MIÖR) gépjárműves szolgálata egy miskolci címen tartott helyszíni szemlét, amikor az ingatlanba lépve megtalálták a magatehetetlen idős asszonyt.

A MIÖR munkatársai azért érkeztek a helyszínre, mert korábban lakossági bejelentés érkezett az ingatlan területének és környezetének elhanyagoltságáról. A járőrök számára kérdésként merült fel, hogy az adott épület lakott-e vagy sem, amire a helyszíni adatgyűjtés azonnali választ adott.


Az idős hölgyre fagyási sérülései és egyéb betegségeiből adódóan rendkívül rossz és elhanyagolt állapotban találtak rá – fotó: mior.hu

Az érintett épületről kiderült, hogy abban egy idős és beteg hölgy lakik, illetve az, hogy a lakás áramellátása és fűtése nem biztosított.  A közterület-felügyelők a közvetlen életveszély lehetőségét mérlegelve a szomszédok segítségével bejutottak a lakásba, ahol megtalálták az idős hölgyet, aki fagyási sérülései és egyéb betegségeiből adódóan rendkívül rossz és elhanyagolt állapotban volt.

Járőreink a mentőszolgálat azonnali értesítése mellett döntöttek a beteg hölgy egészségügyi állapotának további romlása, valamint a közvetlen életveszély elhárítása érdekében.

Kapcsolódó Cikkek