EUR: 322,27 Ft
CHF: 287,27 Ft
2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Egyéb Nyíregyháza

Meghosszabbították a jegyek felhasználási idejét

A Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft. a nyár elején a Fitt, Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Program segítségével 10 ezer darab ingyenes fürdőjegyet bocsátott ki a nyugdíjasok számára. Már minden jegyre regisztráltak, de 1200-at még nem használtak fel. A Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. ezért két részletben meghosszabbította a felhasználás lehetőségét: december 20-ig, majd a jövő évben január 2-től március 30-ig még elfogadják a jegyeket. 

A fürdőbelépőt csak az igénylő, a jegyhez regisztrált nyugdíjas használhatja fel személyesen, nem ruházható át, különdíjas szolgáltatásokra nem jogosít. Az igénybevételnél a jegy jogosult beváltójának a pénztárosnál személyi igazolvánnyal kell igazolnia személyazonosságát, és az igényelt papíralapú jegyet le kell adni, amit érvénytelenítenek és bevonnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.