EUR: 334,57 Ft
CHF: 311,43 Ft
2020. január 20., hétfő
Fábián, Sebestyén

Egyéb Szekszárd

Megnyitott a műjégpálya

November 24-én megnyitotta kapuit a Szekszárdi Műjégpálya. A városi sportcsarnok mögött található fedett létesítmény immár 12 éve várja a megyeszékhely és környéke korcsolyázni és jégkorongozni szerető közönségét.

Máris birtokba vehették a pályát Fotó: Nagy Nándor

– Idén is megnyitotta kapuit a szezonálisan működő Szekszárdi Műjégpálya. Igyekeztünk a szolgáltatások közül azokat megtartani, amelyek kiválóan működtek a korábbi években – mondta Csillag Balázs, a Szekszárdi Sportközpont Nonprofit Kft. ügyvezetője. – Ennek megfelelően idén is lehetőséget biztosítunk korcsolyabérlésre, mindemellett akinek esetleg saját korcsolyája van, de nem elég éles a pengéje, akkor korcsolyaélezést is biztosítunk. Az előző évben óriási sikere volt a kicsi gyerekek korcsolyázását segítő pingvineknek, úgyhogy az idei évben már hat darab ilyen pingvin bérelhető. Természetesen a programok terén is megtartottuk azokat a dolgokat, amelyek tavaly a közönség visszajelzései alapján jól sikerültek. Így idén is lesz jégdiszkó, csatlakozunk a Jégpályák Éjszakája programsorozathoz január második felében, és hát természetesen ezenkívül a hétvégi programok is fontosak, hiszen ilyenkor nincsenek jégkorongedzések a pályán, tehát közönség-korcsolyázás lesz ezeken a napokon – részletezte Csillag Balázs.


A jégpályán korcsolyabérlésre is lehetőség van Fotó: Nagy Nándor

Hétközben 18 óra 30 perctől este 8 óráig, pénteken délután kettő órától este 8 óráig, szombaton és vasárnap pedig reggeltől egészen estig lehet a jégpályát használni.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is pingvinek segítik a legkisebbeket Fotó: Nagy Nándor

– Az esti 8 órás zárás után lehetőség lesz a jégpálya bérlésére is, amit alapvetően amatőr jégkorongcsapatok bérelhetnek, de idén szeretnénk azt, hogy baráti társaságok, esetleg születésnapi rendezvények is jönnének hozzánk, tehát bárki kibérelheti este 8 és 10 óra között a Szekszárdi Műjégpályát – zárta mondandóját a Szekszárdi Sportközpont vezetője.


A sátorfedésnek köszönhetően a több mint 800 négyzetméteres jégfelület minden időjárási körülmény között használható.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.