EUR: 323,25 Ft
CHF: 290,75 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Külföld

Migránsok kényszerítettek egy 15 éves lányt szexuális együttlétre

A Finnországi oului hatóságok egy nyolctagú egytől-egyig migránsokból álló banda után nyomoz hetek óta. Áldozatuk egy 15 éves lány, akit hónapokon keresztül kényszerítettek szexuális együttlétre.

Nemzetközi körözés segítségével Németországban sikerült elfogni azt a férfit, akit a finn hatóságok kerestek hetek óta. A nyomozók ugyanis azt sejtik, hogy a 25 éves migráns is tagja lehet annak a nyolc tagú bűnbandának, akik hónapokon keresztül szexuális együttlétre kényszerítettek egy 15 éves lányt. A rendőrség nem zárja ki, hogy további áldozatai is lehettek a bűnbandáknak, ők azonban a jelek szerint egyelőre nem mertek jelentkezni a rendőrségen. A finn sajtó arról is említést tesz, hogy ezen kívül még két másik ügyben is eljárást indítottak – írja a Ripost.hu.


Az esetek között eddig ugyan nem találtak összefüggést, de a feltételezett migráns elkövetők, akik rendszeresen 15 évnél fiatalabb lányokat zaklattak mind a kötelező kvóta keretében bevándorlóként érkezett Finnországba, és négy különböző országból származnak.

A Ripost.hu beszámolója szerint az oului rendőrség a honlapján egyébként figyelmeztetést adott ki korábban, amiben arra hívta fel a környéken élő kislányok és szüleik figyelmét, hogy rossz finn nyelvtudással rendelkező külföldiek az interneten akarják felvenni kiskorú gyerekekkel a kapcsolatot. Az egyik ilyen próbálkozás vezette a rendőröket az elkövetők nyomára.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek