EUR: 327,38 Ft
CHF: 301,52 Ft
2019. augusztus 21., szerda
Sámuel, Hajna

Egyéb Kecskemét

Mikulás Kupán versenyeztek

Másodjára rendezte meg a Kecskeméti Sportiskola úszószakosztálya a Mikulás Kupa elnevezésű házi versenyt december 8-án (szombaton) a Kecskeméti Fürdőben.  A szervezők célja, hogy megszerettessék a gyerekekkel a sportágat, és elindítsák őket a versenyzésben.

A 7 és 11 éves gyerekek számára szervezett megmérettetésen összesen 61-en vettek részt. A verseny megnyitóján Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester hangsúlyozta, a sport olyan képességeket fejleszt ki a gyerekekben, amelyeket az oktatás más területei nem tudnak biztosítani. Poczó Elemér, a KESI úszószakosztályának vezetőedzője elmondta, a rendezvény célja, hogy felkészítsék őket a versenyekre.

Mikulás Kupa úszóverseny
fotó: Banczik Róbert

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Hamzáné Lakó Judit két – az idegenforgalom szempontjából fontos – szervezetet irányít Kecskeméten. Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkáraként Kecskemét és a környező települések értékeinek bemutatásáért dolgozik, a Hírös Város Turisztikai Központ szakmai vezetőjeként pedig rendezvényeket szervez a kecskemétiek és az ide látogató vendégek számára.