EUR: 327,35 Ft
CHF: 301,59 Ft
2019. augusztus 21., szerda
Sámuel, Hajna

Belföld

Most nem karácsonyfa, hanem egy autó lángolt Herceghalomnál

Herceghalom határában, a 8101-es úton egy kigyulladt személyautó akadályozta a forgalmat.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint az érintett útszakaszt teljes szélességében le kellett zárni a forgalom elől. A tüzet a bicskei önkormányzati tűzoltók eloltották, az első hírek szerint senki sem sérült meg – írták.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hét új medencével csábít a Dagály

  Hét új medencével csábít a Dagály

  Még tart a nyár, és hol máshol tudna az ember könnyebben megbirkózni a forrósággal, mint egy strandon. Szerencsénkre Budapest tele van különböző fürdőkkel.

 • Orbán–Merkel-találkozó: Mi védjük Európa határait

  Orbán–Merkel-találkozó: Mi védjük Európa határait

  Köszönetet mondot a magyaroknak Angela Merkel német kancellár, aki a Páneurópai Pikniken történt határnyitás 30-ik évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen találkozott Orbán Viktorral. A magyar miniszterelnök kiemelte: “a magunkfajta szabadságharcosok a kettészakítottság idején is tudták, hogy csak egy Európa van”.

 • Óriási az érdeklődés az augusztus 20-i programokon

  Óriási az érdeklődés az augusztus 20-i programokon

  Rendkívüli események nélkül zajlanak az augusztus 20-ai rendezvények Budapesten, a programokra rekord számú látogatót várnak – közölte Kovács Zoltán államtitkár, az ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője a Magyar ízek utcájában tartott sajtótájékoztatóján, Budapesten.