EUR: 327,56 Ft
CHF: 301,78 Ft
2019. augusztus 20., kedd
István

Sport

“Mourinho rossz emberrel b.szakodott!”

Paul Pogba örömtáncot lejtett José Mourinho kirúgásának hírére, és hadjáratot indított a Manchester United volt edzője ellen. Michael Carrick, az MU szakmai stábjának tagja azonban gyorsan leintette a futballistát.

A Juventustól potom 100 millió fontért (35,6 milliárd forint) szerződtetett francia válogatott futballista a csapattársaival előbb a United öltözőjében ünnepelte Mourinho menesztését, majd a közösségi oldalakon is tudatta a világgal, hogy a portugál mester rossz emberrel húzott ujjat.


Credit line: Profimedia, Press Association

 

„Mourinho azt hitte, hogy hülyét csinálhat belőlem, és ellenem fordíthatja a szurkolókat, de rossz emberrel b.szakodott” – idézte Pogbát a Sun című lap, amely részletesen beszámolt az edzőváltással kapcsolatos történésekről. Például arról, hogy Romelu Lukaku nem csatlakozott az ünneplőkhöz. Okkal tette, hiszen Mourinho kérésére szerződtették tavaly nyáron. Az is kiderült, hogy Mourinho többek értésére adta, jobb, ha nem barátkoznak Pogbával, mert a francia rossz hatással van rájuk.

A portugál szakember korábbi segítője, az edzői stábot továbbra is erősítő Michael Carrick gyorsan lerángatta a földre az ünneplésben mindenről megfeledkezett Pogbát, mondván: „Egyetlen játékos sem tarthatja többre magát a klubnál, és rövid úton kirúgják azokat, akik nem tesznek meg mindent a csapatért, és nem harcolnak teljes erőbedobással.”


Mourinho és Pogba rossz viszonya közismert volt, előbbi rendszeresen kritizálta a másik hozzáállását, utóbbi szerint a portugál a játékosai nyakába varrta a felelősséget. A menedzser állítólag egyszer kifejtette Pogbának, hogy olyanná kellene válnia, mint amilyen Frank Lampard a Chelsea-nél, mire a francia visszavágott: „Vajon Lampard megnyerte a vb-t, mint én az idén Franciaországgal?”

További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek