EUR: 317,07 Ft
CHF: 279,74 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Sport

Muszáj legyőzni a Chelsea-t!

Hazai pályán fogadja a MOL Vidi FC a Chelsea-t az Európa Liga csoportkörének utolsó fordulójában.

Az angol együttes számára a mérkőzés nem bír téttel, hiszen már továbbjutott az egyenes kieséses szakaszba, azonban a fehérváriaknak élet-halál harcot kell vívniuk, ha tavasszal is ott akarnak lenni a sorozatban. A Vidi továbbjutásának egyetlen módja, ha több pontot szerez a Chelsea ellen, mint amennyit a fehérorosz BATE Bariszav gyűjt Görögországban a PAOK ellen. Marko Nikolic, a hazaiak vezetőedzője szerint játékosainak pluszmotivációt jelent, hogy sokan úgy vélik, semmi esélyük nincs, de hozzátette, hogy a lehető legnehezebb ellenfél ellen kellene csodát tenniük. A MOL Vidi FC–Chelsea mérkőzést a Sport 1 élőben közvetíti 18.55-től.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Messiék a pénzügyi pályán is aratnak

    Messiék a pénzügyi pályán is aratnak

    A spanyol bajnoki címvédő FC Barcelona érte el a 2017/18-as szezon legnagyobb árbevételét ˜– derült ki a KPMG harmadik alkalommal elvégzett kutatása szerint.

  • Matics: Van jövőnk!

    Matics: Van jövőnk!

    Nem jött össze a bravúr, azonban nincs miért szégyenkeznie a magyar férfi kézilabda-válogatottnak, amely szombat este 25-22-re kikapott a Herningben hazai közönség előtt játszó olimpiai bajnok dán csapattól az világbajnokság első középdöntős mérkőzésén.