EUR: 325,75 Ft
CHF: 294,30 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Sport

Muszáj legyőzni a Chelsea-t!

Hazai pályán fogadja a MOL Vidi FC a Chelsea-t az Európa Liga csoportkörének utolsó fordulójában.

Az angol együttes számára a mérkőzés nem bír téttel, hiszen már továbbjutott az egyenes kieséses szakaszba, azonban a fehérváriaknak élet-halál harcot kell vívniuk, ha tavasszal is ott akarnak lenni a sorozatban. A Vidi továbbjutásának egyetlen módja, ha több pontot szerez a Chelsea ellen, mint amennyit a fehérorosz BATE Bariszav gyűjt Görögországban a PAOK ellen. Marko Nikolic, a hazaiak vezetőedzője szerint játékosainak pluszmotivációt jelent, hogy sokan úgy vélik, semmi esélyük nincs, de hozzátette, hogy a lehető legnehezebb ellenfél ellen kellene csodát tenniük. A MOL Vidi FC–Chelsea mérkőzést a Sport 1 élőben közvetíti 18.55-től.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Továbbjutásra állnak csapataink

  Továbbjutásra állnak csapataink

  Meggyőző első mérkőzések után lépnek pályára ma a labdarúgó Európa-liga első selejtezőkörének visszavágóin a magyar csapatok.

 • Csoportelsők a magyar pólósok

  Csoportelsők a magyar pólósok

  Csoportelsőként, így közvetlenül a negyeddöntőbe jutott a magyar vízilabda-válogatott a vizes vb-n, miután 13-11-re verte a spanyolokat.

 • Érmekért vívunk

  Érmekért vívunk

  Mától már az érmekért küzdenek a budapesti vívó-világbajnokság résztvevői. A BOK Sportcsarnokban a női párbajtőrözők és a férfi kardozók lépnek pástra, hogy a 64-es táblán egyenes kieséses rendszerben a legjobb négyig, azaz a hat órakor kezdődő döntőkig meneteljenek.