EUR: 329,05 Ft
CHF: 300,32 Ft
2019. december 16., hétfő
Etelka, Aletta

Egyéb Érd

Nagycsaládosok évzárója

Ünnepi koszorúk, karácsonyi üdvözlőlapok készítésével és arcfestéssel kezdődött az Ága-boga Nagycsaládosok Érdi Egyesületének évzáró rendezvénye a teljesen megtelt Szepes Gyula Művelődési Központban.

A folytatásban aztán az esztendő fontosabb eseményeiről hangzott el beszámoló, és Bogatin Attila, az egyesület elnöke ismertette a következő év terveit is. A beszámolókat szórakoztató programok követték: a diósdi Naprózsafa Néptáncegyüttes a Lúdas Matyit adta elő táncos mesejáték formájában, majd harmonikakoncert és bűvészprodukció szórakoztatta a közönséget. A rendezvény az ajándékcsomagok átadásával zárult.

Fotó: Boros Sándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Kiszabadult a Mikulás!

    Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.

  • Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

    Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

    A 39 éves múlttal rendelkező Csarnok Kupa a térség egyik kiemelkedő téli teremlabdarúgó tornája, mely az elmúlt években nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát.
    Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának szakmai partnerségével rendezett tornára három kategóriában – Öregfiúk 2. (45+), Öregfiúk 1. (34+), Felnőttek – lehet nevezni.