EUR: 317,79 Ft
CHF: 280,46 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Sport

Nelson véresre verte a Cowboy fejét – Videó!

Brutális vérfürdővel ért véget az Alex Oliveira–Gunnar Nelson UFC 231 összecsapás a hétvégén. A Torontóban rendezett bunyó rég nem látott brutalitást hozott.Magyar idő szerint vasárnap hajnalban rendezték az Alex Oliveira–Gunnar Nelson kisváltósúlyú UFC 231 összecsapást a kanadai Torontóban. A bunyó második menetében Nelsonnak sikerült földre vinnie brazil ellenfelét, akit keményen orrba vert könyökével. Az ütés következtében Oliveira orra fölött felszakadt a bőr, és ömleni kezdett a vér. Az izlandi harcos lefojtotta Oliveirát, aki kénytelen volt feladni a mérkőzést. Nelsonnak ez volt a nyolcadik győzelme az UFC-ben.

– Amikor elkezdtem fojtani csak arra gondoltam, hogy a sok vér miatt csúszni fog a karom. Nagyon csúnya sérülés volt, de ez is hozzájárult a győzelmemhez – árulta el az izlandi harcos a mérkőzés után.


A Cowboy becenevű, Oliveira orrát egyébként 29 öltéssel kellett összevarrni, majd nem sokkal az orvosi ellátás után edzője Facebookon közölte a szurkolókkal, hogy a bunyós rendben van.

Kapcsolódó Cikkek

  • Messiék a pénzügyi pályán is aratnak

    Messiék a pénzügyi pályán is aratnak

    A spanyol bajnoki címvédő FC Barcelona érte el a 2017/18-as szezon legnagyobb árbevételét ˜– derült ki a KPMG harmadik alkalommal elvégzett kutatása szerint.

  • Matics: Van jövőnk!

    Matics: Van jövőnk!

    Nem jött össze a bravúr, azonban nincs miért szégyenkeznie a magyar férfi kézilabda-válogatottnak, amely szombat este 25-22-re kikapott a Herningben hazai közönség előtt játszó olimpiai bajnok dán csapattól az világbajnokság első középdöntős mérkőzésén.