2019. július 20., szombat
Illés

Sport

Nelson véresre verte a Cowboy fejét – Videó!

Brutális vérfürdővel ért véget az Alex Oliveira–Gunnar Nelson UFC 231 összecsapás a hétvégén. A Torontóban rendezett bunyó rég nem látott brutalitást hozott.Magyar idő szerint vasárnap hajnalban rendezték az Alex Oliveira–Gunnar Nelson kisváltósúlyú UFC 231 összecsapást a kanadai Torontóban. A bunyó második menetében Nelsonnak sikerült földre vinnie brazil ellenfelét, akit keményen orrba vert könyökével. Az ütés következtében Oliveira orra fölött felszakadt a bőr, és ömleni kezdett a vér. Az izlandi harcos lefojtotta Oliveirát, aki kénytelen volt feladni a mérkőzést. Nelsonnak ez volt a nyolcadik győzelme az UFC-ben.

– Amikor elkezdtem fojtani csak arra gondoltam, hogy a sok vér miatt csúszni fog a karom. Nagyon csúnya sérülés volt, de ez is hozzájárult a győzelmemhez – árulta el az izlandi harcos a mérkőzés után.


A Cowboy becenevű, Oliveira orrát egyébként 29 öltéssel kellett összevarrni, majd nem sokkal az orvosi ellátás után edzője Facebookon közölte a szurkolókkal, hogy a bunyós rendben van.

Kapcsolódó Cikkek

 • Melbourne 2025-ig a versenynaptárban marad

  Melbourne 2025-ig a versenynaptárban marad

  A Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Liberty Media új szerződést kötött az Ausztrál Nagydíjnak otthont adó Melbourne-nel, így az Albert Parkban lévő versenypálya 2025-ig biztosan a versenynaptárban marad.

 • Siklósi Gergely: Végig magabiztos voltam

  Siklósi Gergely: Végig magabiztos voltam

  Ahogy az egész nap során, úgy a döntőben is önbizalommal telve vívott Siklósi Gergely, aki pénteken aranyérmet nyert a férfi párbajtőrözők egyéni versenyében a budapesti olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.

 • Szárnyaltak a zöld sasok

  Szárnyaltak a zöld sasok

  A Ferencváros labdarúgócsapata 3-2-re legyőzte a bolgár Ludogorecet, így kettős győzelemmel jutott be a Bajnokok Ligája selejtezősorozatának második fordulójába.

 • Pótvizsga vár a pólós lányokra

  Pótvizsga vár a pólós lányokra

  Az orosz pólós lányok nemcsak szebbek – ha még lehet ilyesmit állítani politikailag túl korrekt világunkban –, de jobbak is a férfiaknál, nem véletlenül nyertek olimpiai bronzérmet. Így aligha számíthattak békés, sima mérkőzésre Keszthelyi Ritáék a kvangdzsui vb-n a csoportelsőségért vívott harcban.