EUR: 331,28 Ft
CHF: 301,49 Ft
2019. október 17., csütörtök
Hedvig

Belföld

Nem csökken, hanem nő a migrációs nyomás Törökország felől

A KDNP szerint miközben sokan azt állítják, hogy csökken, aközben valójában nő az Európára nehezedő migrációs nyomás.

Nacsa Lőrinc, a kisebbik kormánypárt országgyűlési képviselője szombaton Budapesten sajtótájékoztatón közölte, a migrációs nyomás nem csak Afrika felől, hanem keleti irányból is nő. Az idén novemberig már 240 ezer migráns érkezett Törökországba, ami 40 százalékkal több, mint az elmúlt év egészében – közölte.


Hangsúlyozta, már ötmillió migráns tartózkodik Törökországban és 2018-ban 50 ezren keltek át az amúgy is telített görög szigetekre.

Ebben a helyzetben – folytatta – a migránspárti brüsszeli vezetés, ahelyett, hogy kezelné a migrációt, migránskártyával, migránsvízummal és a bevándorlókat segítő pénzügyi alappal támogatja a bevándorlást.


A politikus szerint a jelenlegi helyett egy olyan Brüsszeli vezetésre van szükség, amely megvédi az európai polgárokat, az európai családokat.

Az európai parlamenti (EP-) választás tétje: vagy bevándorlókontinenssé válik Európa, vagy olyan brüsszeli vezetés áll fel, amely megvédi az európai polgárokat – vélekedett.

Az európaiak elvesztik saját kontinensüket, ha marad a bevándorláspárti brüsszeli vezetés, amely ahelyett, hogy kezelné, tagadja a migrációt – jelentette ki.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Jó hír! Ilyen idő lesz a hétvégén

    Jó hír! Ilyen idő lesz a hétvégén

    A hétvégén is marad a jó idő: sok napsütésre és 20-25 fokos melegre kell készülni – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

  • Vízügyi minisztereket fogadott Szijjártó Péter

    Vízügyi minisztereket fogadott Szijjártó Péter

    A magyar vízügyi technológiában rejlő üzleti lehetőségekről tárgyalt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az indiai, a laoszi és a kuvaiti vízügyi miniszterrel, valamint Észak-Macedónia környezetvédelmi miniszterével, akiket hivatalában fogadott csütörtökön a Budapesti Víz Világtalálkozó 2019 alkalmából – tájékoztatta közleményében a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) az MTI-t.