EUR: 328,11 Ft
CHF: 297,59 Ft
2019. október 24., csütörtök
Salamon

Extra

Ninja Warrior! Elképesztő bravúrt mutatott be Rippel Feri – Videó!

Hibátlanul menetel eddig a Ninja Warriorban Rippel Feri, aki 47 évesen fiatalabb társait is lepipálva teljesíti eddig az akadályokat. A népszerű artista a hétfő esti adásban kis híján mégis kiesett, volt egy pillanat amikor sokan már temették, de Feri elképesztő bravúrral mégis megoldotta a feladatot és nem pottyant a vízbe.

Hétfő este kialakult a döntő TOP 20-as mezőnye a Ninja Warrior Hungary versenyében, a továbbjutók közt találjuk Rippel Ferit is, aki a minap a Ripostnak elárulta, hogy egy véletlennek köszönhetően indult el a megmérettetésen. A világhírű artista éppen A Nagy Duett próbájáról ment haza, amikor meglátta a felhívást jelző táblát a TV2 udvarában. Kíváncsiságból benézett, és rögtön megtetszett neki a nem mindennapi kihívás.


Rippel Feri simán letagadhatna húsz évet

“Belestem a stúdióba, és azt láttam, hogy egyik pályán lógtak, a másikon futottak. Megkérdeztem, én is kipróbálhatom-e, s igent mondtak. Az első pályákon olyan jól teljesítettem, hogy bejutottam a selejtezőbe. Akkor kezdtem el izgulni, és néztem utána, hogy tulajdonképpen mi is ez. Videókat néztem az eddigi versenyekről, és látva az elképesztő teljesítményeket, egy kicsit elbizonytalanodtam. De aztán győzött bennem a versenyszellem, és azt mondtam, igenis, képes vagyok rá! – mesélte Feri, aki 47 éves kora ellenére kirobbanó formában van.

„A korom csak egy szám. Nem titok, hogy a negyvennyolcadik évben vagyok, de nem érzem magam annyinak. Bárki szerint, ha nem lennék csúcsformában, akkor meg tudnék tartani egy nálam jóval fiatalabb barátnőt? Ugye, hogy nem” – mosolygott Feri.


A népszerű artista eddig remekül menetel a Ninja Warriorban, a selejtező pályát és az epizódfinálét is hibátlanul teljesítette, így felállhatott a Nagy Fal és a Pokoli Torony tetejére is. Hétfőn így már a legjobb kilencven versenyző közt mérettette meg magát. A pályát végül magabiztosan teljesítette, de volt egy pont, amikor kis híján belepottyan a vízbe. Pontosabban mindenki más beleesett volna a vízbe, rajta kívül.

Feri eddig hibátlanul menetel a Ninja Warriorban (Fotó: Ripost)

Az egyik akadályt ugyanis úgy kell teljesíteni, hogy a versenyző két kis rúdon kapaszkodik, amiket különböző a panelon lévő lukakba pakol bele, így haladva előre. Feri azonban már a legelején elejtette az egyik rudat és a másik megmaradt rúdon himbálózott. A versenyzők többsége valószínűleg nem tudta volna megoldani a helyzetet, de Rippel vett egy hatalmas lendületet és az egész medencét átugorva teljesítette a feladatot

 

Feri alig tudta megtartani magát, de végül sikerrel vette ezt az akadályt és az egész pályát (Fotó: TV2)

– Gondoltam lesz, ami lesz beleugrok – magyarázta később Rippel Feri, aki ezután már minden különösebb gond nélkül teljesítette a pályát és állt ismét a Pokoli Torony tetején.

Rippel Feri versenyét az alábbi videón nézheti meg, az ominózus bravúr 02:57-től látható:

Feri remek teljesítményével bejutott a Ninja Warrior jövő hétfői fináléba, amit a tv2-ön 19.00-tól láthatunk majd.

Kapcsolódó Cikkek