2020. január 18., szombat
Piroska

Extra

Ők mondták ki az leghangosabban az igent

Óriási egymásra találások, focicsapatnyi gólyahír és szerencsére rengeteg “holtodiglan-holtomiglan” is volt ebben az évben. A legtitkosabb, leglátványosabb, legszebb, legmeghatóbb és leghangosabb sztáresküvőkből szemezgettünk.

2018-as év hangos volt az esküvőktől, ki így, ki úgy fogadott egymásnak örök hűséget, a külföldi tündérmesékre és a legváratlanabb húzásokra is akad egy-egy magyar megfelelőnk. Ezeket gyűjtöttük csokorba.


A tündérmesék valóra válnak
A magyar hírességek közül az egyik legjobban várt esküvő természetesen Liptai Claudia és Pataki Ádám házasságkötése volt. A sztárpár közös kisfia születése után mondta ki a boldogító igent nyár elején.

– Már elég hamar éreztük azt, hogy össze akarjuk kötni az életünket. Jó valakihez hivatalosan is tartozni. Nem tudom, hogy ezt a papír, a gyűrű vagy maga az esemény teszi-e, de azt biztosan tudom, hogy most határozottan más a kapcsolatunk. Persze, a napok ugyanolyanok, de valami mégis más. Szerencsések vagyunk, hogy minden tökéletesen működik köztünk, nagyon ritkán vitatkozunk. Nekem nagyon rossz gyerekkorom volt, mindig rettegtem, ha megcsörrent a kulcs a zárban, mert féltem attól, hogy apám rossz állapotban jön haza. Ádám az első férfi, akinél viszont kifejezetten várom, hogy halljam a kulcs zörgését a zárban, mert tudom, hogy végre jön haza és újra együtt lehetünk. Nagyon szeretem a társaságát, a humorát, az élethez való hozzáállását – mondta a Secret Stories című blognak Claudia. – Már akkor biztos voltam benne, hogy megkérem Claudia kezét, mikor megtudtuk, hogy közös gyermekünk lesz. Akkorra már éreztem, hogy nem is kérdés, hogy összekössük-e az életünket – tette hozzá a blogbejegyzésben Ádám.


Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvője a Story magazin címlapján

 

A mesébe illő történet
Igazi tündérmese, amit Meghan Markle átélhetett élete egyik legfontosabb napján májusban. Az amerikai színésznő, aki a legátlagosabb polgári családból származik, hozzáment a világ egyik legismertebb és legsármosabb hercegéhez, a brit Harry herceghez. Meghan és Harry minden bántás és a királyi család molyrágta törvényeit félresöpörve kitartott egymás mellett. Úgy, ahogy azt Diana hercegnő korábban megálmodta fiának. A herceg édesanyja is minden pillanatban a feszes szabályok lazításán munkálkodott, ahogy azt ma Meghantől várja a világ.

A farmer-tornacipős váratlan húzások
Hazai hírességeink közül az egyik legváratlanabb húzást Koholák Alexa hozta meg, aki hozzáment élete szerelméhez, a spirituális vezető Balázshoz egy titkos esküvőn. A nála 26 évvel idősebb férfiba Alexa lelki megtisztulása közben szeretett bele, és szentül hiszi, hogy a férfi előző feleségének szelleme benne él tovább.

– Tudom, hogy Balázs volt feleségének lelke bennem él tovább – kezdte a Lokálnak Alexandra. – Ez annyira így van, hogy még az írásom is hasonlóvá vált az övéhez. Érzem, hogy Andi vezetett el a páromhoz és nem véletlenül találkoztunk. Veszprémben fogunk összeházasodni szeptemberben, ott, ahol korábban ők – mondta Alexa, aki esküvője napján annyira izgult, hogy betolt egy szaftos hamburgert a ceremónia előtt. – Mikor mentünk az esküvőre, Balázs látta, hogy valami nem stimmel velem. Kérdezte, hogy mi bajom, nincs jó kedvem? Erre rájöttem, hogy borzasztó éhes vagyok, ezért megálltunk egy gyorsétteremnél, ahol ettem egy finom hamburgert – mesélte a Blikknek, majd azt is elárulta, hogy milyen volt az esküvői ruhája. – Nem volt fehér ruhám, farmerben és fehér pólóba mondtam igent. Gyűrűt sem viselünk, mi ezt az esküvőt szellemi síkon éljük meg. Végigsírtam az egész szertartást, annyira meghatódtam és átszellemültem

Fotó. instagram

 

Justin Bieber és Hailey Baldwin meghúzták a legváratlanabbat idén. A pár még csak fél éve volt együtt, mikor idén nyáron kimondták az igent. A frigybe egyébként Bieber korábbi barátnője, Selena Gomez bele is betegedett. Állítólag annyira megviselte őt exe házasságkötése, hogy ismét nyugtatókat kellett szedjen. Azóta többször látták Biebert egy autóban sírni, vagy az utcán kiborulni, így lehet, hogy mégsem tetszik neki annyira a házas élet, sőt, pletykálták, hogy nyár óta már egy 19 éves modell lánnyal is megcsalta feleségét.

A legtitkosabb esküvő

Gönczi Gábor és ma már felesége Ildi több mint egy évig titkolták, mikorra tervezik esküvőjüket. A TV2 Tények című műsorának házigazdája és párja, ősszel mondta ki az igent.

– Ennyire gyönyörűnek még soha nem láttam Ildit. Azt éreztem, én vagyok a világ legboldogabb embere – áradozott a Storynak Gönczi Gábor. A pár oldtimer autókkal először az ócsai református templomhoz hajtott, ahol Ildi szülei 32 évvel ezelőtt egybekeltek. A vőlegényt és a menyasszonyt is az édesanyja kísérte az oltár elé. A gyűrűt a pár kétéves kisfia, Áron vitte volna, ám a kicsi a szertartásra annyira elfáradt, hogy elaludt. Így az egyik koszorúslány, Ildi nyolcéves kishúga lett a gyűrűhordozó. A szertartás végén az újdonsült pár galambokat röptetett, ez volt ugyanis Ildi egyik nagy álma, mikor kislány volt.

Gábornak és Ildinek négy évig nem volt ideje összeházasodni, idén kisfiúk is jelen volt már a nagy napon

Richard Gere néhány is nyáron vette feleségül szerelmét, a 35 éves Alejandra Silvát egy bohém, indiai stílusú ceremónián. Alejandra Silva csodaszép menyasszony volt, egy vintázs stílusú, áttetsző csipkebetétekkel tarkított, ekrü ruhában mondta ki a boldogító igent szerelmének egyik ranch-án. A pár 2014-ben ismerkedett meg, amikor Gere megszállt a Silva család positanói villájában. A színész állítólag első látásra beleszeretett a spanyol sajtósba, és addig küldözgette neki a rózsacsokrokat, míg Alejandra bele nem egyezett egy randiba. – Egy közös barátunk mutatott be minket egymásnak, és egyből éreztük, hogy nagyon erős a kémia közöttünk. Le sem bírtuk venni a szemünket egymásról, és azóta elválaszthatatlanok vagyunk – nyilatkozta a színész korábban.

Nem tudsz te semmit, Havas Jon!

Itt pedig a bónusz esküvő, amit rengeteg pletyka övez! A Trónok harca rajongóinak körében az év egyik legnagyobb eseménye Kit Harington és Rose Leslie esküvője volt. A két sztár a sorozat forgatása alatt talált egymásra, 2012-ben kezdtek randizni, négy évvel később került sor a lánykérésre, júniusban pedig végre kimondták az igeneket. Kit és Rose sugárzott a boldogságtól esküvőjük napján, azóta azonban felröppentek olyan pletykák, hogy a színész máris megcsalta feleségét egy orosz bikinimodellel, aki a heves éjszaka után néhány bizonyítékként szolgáló fotót is lőtt telefonjával. A hatalmas botrány kirobbanása után az ügy azonban hamar elcsendesült, lehet, hogy Kit ki tudta menteni magát Rosie előtt, de az is lehet, hogy az egészből semmi sem igaz. A lényeg azonban, hogy a sztárpár még mindig együtt van. Úgy tűnik, Havas mégiscsak tudhat valamit, ha szerelmük kibírta ezt a nehéz időszakot!

Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.