EUR: 336,25 Ft
CHF: 312,80 Ft
2020. január 18., szombat
Piroska

Extra

Ők találtak párra idén

Idén is számos hazai és világsztárt talált el ámor nyíla. A szerelem kortalan, ezt pedig kedvenceink is tanusítják, hiszen van aki hetven felett, idén újra szerelemben ég és olyan is akad aki az idei év alatt nemcsak megtalálta, de már össze is kötötte életét a nagy Ő-vel. 

fotó: instagram

Tóth Gabi megannyi csalódás után úgy tűnik megtalálta az igazit. Az énekesnő márciusban jelentette be, hogy Krausz Gábor sztárséf személyében újra rátalált a szerelem. A sztárpár igyekszik szerelmüket óvni a nyilvánosságtól, a séf azonban a Lokállal kivételt tett. –  Nem kérdés, hogy Gabi számomra az igazi. Pont akkor találkoztunk, amikor már mindketten nyitottak és kellően érettek voltunk egy új szerelemre. (…) Sose volt még ilyen harmonikus párkapcsolatom – nyilatkozta augusztusban Krausz, aki néhány hete már össze is költözött Gabival.


Fotó: Palácsik Lilla

Tóth Andi és Szabó Ádám májusban vállalták fel szerelmüket. Habár a két énekesről már hónapok óta mentek a találgatások, a fiatalok csak A Nagy Duett végén – ahol mindketten versenyeztek – jelentették be, hogy egy párt alkotnak. Kapcsolatuk pedig azóta csak még erősebb, erről a TV2 Legbátrabb Páros műsorában is megbizonyosodhattunk. Andi és Ádám közösen tervezik a jövőt, már a lánykérés és a családalapítás is egyre gyakrabban kerül szóba közöttük. – Őszintén mondom, eddig senkinél nem éreztem ilyet, mint Andinál. Nagyon működik közöttünk a kémia, egy hullámhosszon vagyunk, és lehet, hogy nyálasan hangzik, de tényleg befejezzük egymás mondatait, és sokszor egyre gondolunk. Már beszéltünk arról, hogy szeretnénk összeköltözni, és szóba került az eljegyzés is. Én hosszú távra tervezek Andival, és el tudom képzelni, hogy egyszer majd ő lesz a feleségem – mondta Ádám korábban lapunknak.

Az idei év legmeglepőbb szerelmi története egyértelműen Koholák Alexa és 26 évvel idősebb párja, Farkas Balázsé volt. A műsorvezető tavasszal lépett ki előző kapcsolatából, néhány hétre rá pedig már a spirituális vezetővel élt együtt. Alexának korábban számos lelki és egészségügyi porblémája volt, ezért kereste fel a központot, ahol megismerte Balázst. A sztár azonnal beleszeretett mesterébe, aki eleinte nem vette komolyan a lányt, idővel azonban viszonozta érzéseit. Alexa nyáron megkérte szerelme kezét, szeptemberben pedig minden felhajtás nélkül, egyszerű fekete ruhában és farmerkabátban örök hűséget fogadott neki. Minden támadás ellenére a házasok nagyon boldogok együtt, úgy gondolják Balázs elhunyt feleségének szellem költözött Alexába, aki azóta spirituális vezetőként segíti férje központját és elhatározta, nem szeretne gyermeket vállalni. –  A párommal járjuk az országot, és a nap 24 órájában szívesen segítünk azokon, akik úgy érzik, hogy lelki útmutatásra van szükségük. Ez az életünk, és most nem látom, hogy ebbe belefér egy kisbaba – nyilatkozta korábban.


Fotó: instagram

2018 Palvin Barbinak is szerelmet hozott. A magyar szupermodell öt év egyedüllét után talált párra, az amerikia színész Dylan Sprouse személyében. Barbi pedig sugárzik a boldogságtól, elmondása szerint sose volt még ennyire szerelmes.

Három év szinglilét után Szulák Andreára is rátalált a szerelem. A színésznő 2015-ben szakított lánya, Rozina édesapjával és várta, hogy betoppanjon az életében valaki, aki idén meg is érkezett. Andrea azonban egyenlőre nem szeretne többet elárulni a férfiről. – Van férfi az életemben, de nem rá támaszkodom – nyilatkozta szűkszavúan a Lokálnak.

Rózsa György

A szerelem kortalan, erre pedig Rózsa Gyuri az ékes példa, aki hetven felett újra szerelmes. A tévés legenda tavasszal még arról mesélt szeretne egy társat maga mellé. Lapunknak pedig az ősszel elsőként számolt be, hogy vágya beteljesült. – Nagyon friss a dolog, többet egyelőre nem is szeretnék elárulni róla. Mindenesetre azt remélem, hogy néhány szomorú év után örömteli időszak veszi kezdetét.

(Fotó:Instagram)

Mc Hawer nagyon régóta magányosan élt és türelmetlenül várta az igazit, aki szeptemberben végre megérkezett a 21 éves Fanni személyében. A mulatós sztár egy fellépésen ismerte meg 33 évvel fiatalabb kedvesét, akinek már meg is kérte a kezét és a közös babát tervezik. – Tudom, egy kicsit olyan, mintha a gyerekeim kaptak volna egy mostohatestvért, de nem érdekel, hogy a párom a lányomnál is fiatalabb. A szerelemben nincsenek szabályok. Fannit már el is jegyeztem, tudnia kellett, hogy komolyan gondolom. Fiatal lányként ő még nyilván vágyik családra, gyerekre, és ha neki ez kell a boldogsághoz, én örömmel vagyok partner ebben. Maximum egyszerre leszek kisgyermekes apuka és nagypapa – mondta Mc Hawer.

 

fotó: Turay Ida Színház

Xantus Barbara októberben számolt be elsőként lapunknak, hogy néhány hónapja párkapcsolatban él. –  Köszönöm, nagyon jól vagyok, és boldog. Már egy ideje megosztom az életemet egy társsal, akiről többet nem kívánok elárulni. Ő civil, éppen ezért őt és a kapcsolatunkat is óvni szeretném a nyilvánosságtól – mondta az 51 éves színésznő, aki hét évvel ezelőtt vált el két gyermeke édesapjától, Szurdi Miklóstól.

Profimedia, AKM-GSI

Justin Bieber szerelmi élete igen mozgalmasra sikeredett idén. Az énekes az évet még régi nagy szerelme, Selena Gomez mellett kezdte, akivel márciusban végleg pontot tettek kapcsolatuk végére. Bieber nemsokra rá exével, Hailey Baldwinnal kezdte újra, ami olyan jól sikerült, hogy szeptemberben össze is házasodtak és már felröppentek a hírek, hogy első gyermeküket várják. Selen Gomez teljesen összeomlott, hetekig pszichiátrián kezelték, ami miatt Justinnak lelkiismeret furdalás van. Felesége azonban nem nézi jó szemmel, hogy az énekes még mindig exével foglalkozik.

fotó: instagram

Jenna Dewan és Channing Tatum áprilisban jelentették be válásukat. A táncos színésznőnek pedig néhány hónapja új kapcsolata van. Jenna újra hisz a szerelmben, hála párjának, a színész Steve Kazee-nak. “Nem sokszor beszélek a privát életemről, de köszönöm szépen! Nagyon boldog vagyok!” – mondta egy interjúban Dewan. Volt férje is úgy tűnik továbblépett, Jessie J-jel alkotnak egy párt.

Profimedia, Splash – aktivní

Májusban Heidi Klum is felvállalta 16 évvel fiatalabb párját. A Tokio Hotel gitárosa, Tom Kaulitz és Heidi minden támadás ellenére nagyon boldogok. Kapcsolatuk igencsak szenvedélyes, hiszen képesek akár a nyílt utcán is hosszú csókcsatát vívni vagy éppen fogdosni egymást.

Profimedia, Xposurephotos

Tavalyi válása után Chris Prattet is eltalálta ámor nyíla. A színész kedvese pedig nem mást mint Arnold  Schwarzenegger lánya, Katherine. Pratt és a 11 évvel fiatalabb párja eleinte csak barátok voltak, de ez hamar szerelemmé alakult. Katherine pedig a színész fiával, Jakc-kal is jól kijön.

 

További cikkek: 

Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.