EUR: 334,63 Ft
CHF: 311,54 Ft
2020. január 20., hétfő
Fábián, Sebestyén

Egyéb Eger

Orosz est a Kepes Intézetben

A Múzeumi éjszakák programsorozat keretében rendezik meg december 13-án 18.30-tól az orosz estet Tűz és Jég címmel. A meghívott előadók Tompos Kátya Jászai Mari-díjas színésznő, énekesnő és Hrutka Róbert zeneszerző, előadóművész.

Tompos Kátya

Kátyát énekesnőként korábban talán kevesebben ismerték, pedig a dzsessz, a pop és a világzene világában is otthonosan mozog. Személyisége mind prózában, mind zenében csodával tölti meg a színpadot. Koncertjük igazi kalandozás nemcsak Kelet és Nyugat, hanem a különféle zenei stílusok között is. Napjaink sokszínű Európájának izgalmas zenei lenyomata, olyan tükör, amelybe jólesik belenézni. A dalokat Hrutka Róbert öltöztette megfelelő zenei köntösbe.


Tűzforró szamovárral, jéghideg vodkával és orosz falatkákkal várják a vendégeket. Az est támogatója az egri Orosz Nyelvi Klub. Az előadás előtt a Kepes Intézet A világ új képe című kiállítása tekinthető meg ingyenes tárlatvezetéssel. Az orosz estre 1500 forint a belépőjegy.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.

 • Nem hiteles, ha a baloldali többség vizsgálja a Lackner-féle korrupciós botrányt

  Nem hiteles, ha a baloldali többség vizsgálja a Lackner-féle korrupciós botrányt

  Ha igazak Lackner Csaba hangfelvételeken elhangzott állításai, mindenkinek távoznia kell a közéletből, aki érintett Kispest valaha volt legnagyobb korrupciós botrányában a Fidesz-KDNP szerint. Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő hangsúlyozta: a kormánypárti képviselők részt vesznek az önkormányzati tényfeltáró bizottság munkájában, de azt aggályosnak tartja, hogy az a baloldali összefogás alkotja a többséget, amelynek tagjaira Lackner Csaba terhelő állításokat fogalmazott meg.