2019. június 26., szerda
János, Pál

Extra

Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra. A gyönyörű színésznő úgy érzi, hogy a körülötte lévő férfiak sokszor nem veszik komolyan, pedig mélyen belül ő sem vágyik másra, csak egy harmonikus párkapcsolatra.

Fotó: Cser Dániel

Mint arról a nyáron elsőként beszámoltunk, Osvárt Andrea és olasz párja, Roberto 2 év után szakítottak. Noha sokan úgy hiszik, hogy a színésznőt azóta megrohamozták a férfiak, Andi a Nő Comment legújabb részében elárulta, hogy ebből mi igaz.


–Nem nem, ez egy tévhit, mindenki azt hiszi, hogy rólam fürtökben lógnak a pasik. Nem, kifejezetten ritka, és amikor valaki tesz erőfeszítést vagy gesztust, most pont volt egy ilyen, –hozzáteszem egy évben egyszer –hogy valaki küld egy levelet kézzel írva vagy egy ajándékot. Ezt igenis értékelem, mert az összes többi beszari. Amíg a képernyőn vagy az újságban lehet csorgatni a nyálat addig tökjó, de amint lenne lehetősége vagy közelebb jöhetne, nem mer. (…) Én nő vagyok, úgy mint Julia Roberts, amikor bement abba a könyvesboltba, én is csak egy lány vagyok, azt szeretném, ha szeretnének – árulta el a Spektrum Home talkshowjában Andi, aki jelenleg egyszerre viseli otthon a nadrágot és a szoknyát. Egy személyben vezeti a háztartást, míg független nőként a kenyérre valót is ő keresi. A színésznő nem tagadja, hogy néha már egy kicsit sok mindkét szerepnek eleget tenni, főleg úgy, hogy azt érzi, a munkájában nem mindig veszik komolyan.

–(…) Én mindig is harcoltam azzal, hogy komolyan vegyenek a külsőmből fakadóan. Nem tudom, hogy ezt valaha el fogom-e érni, még nem, úgy érzem. (…) Szeretnének a férfiak engem egy alárendelt szerepben látni, én pedig nem szeretném magam egy ilyen szerepben látni, valahogy nem érezném jól magam, de hozzáteszem, hogy a magánéletben ugyanakkor nagyon szeretném már, ha lenne mellettem egy olyan férfi, aki mellett a női szerepet vehetném fel. Most jelen pillanatban mindkettőt viselem otthon egyedül egymagam, a férfit és a nőt, aki pénzt keres és aki takarít. Ez kicsit sok néha – vallotta be Andi, aki noha vágyik a hagyományos női szerepre, azt soha nem fogja megengedni, hogy egy férfi birtokolja. Erről nem sokkal a szakítása után mesélt a Lokálnak.


–Küzdő típus vagyok, és azt hiszem, hogy a bennem lévő tenni akarás és erő a legfőbb kincsem. Sok férfi mindezt elsőre izgalmasnak találja, és talán annak is örül, hogy nem igazán kell rám költeni, ám amikor rádöbbennek, hogy ez azt is maga után vonja, hogy engem nem lehet birtokolni, akkor berezelnek. Márpedig én a magánéletben nem vagyok hajlandó alárendelni magam és kiszolgáltatottá válni. Az egyenrangúságban, a felemelésben és nem az elnyomásban hiszek – szögezte le lapunknak korábban Andi.

A talkshow teljes adását ma este 9 órától láthatják a nézők a Spektrum Home csatornáján, ahol az is kiderül, hogy műsor többi résztvevője, Kiss Orsolya, Hadas Kriszta, Bódi Margó, Nagy Ervin, és a műsorvezető Ábel Anita mit gondol a témával kapcsolatban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  A ma­gyar di­vat­márka több si­ke­res New York-i be­mu­tató után pén­te­ken a pá­ri­zsi di­vat­hé­ten pre­zen­tálta a 2020-as ta­vasz-nyári kol­lek­ci­ó­ját.

 • Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Tegnap adott koncertet Budapesten a Backstreet Boys, a fiúzenekar, akik a 90-es években meghódították a világot, azzal együtt pedig milliók szívét. Nem volt olyan tini, akinek ne lett volna tele a szobája a csapat poszterivel, aki ne lassúzott volna a dalaikra a szórakozóhelyeken.

 • Becsajozott Shawn Mendes?

  Becsajozott Shawn Mendes?

  Nemrég jelent meg Shawn Mendes és Camila Cabello közös dala, a Senorita, a rajongók pedig rögtön gyanakodni kezdtek, hogy talán nemcsak munka, hanem szerelem is van a dologban.